2777
2789
عنوان

کرونا

256 بازدید | 18 پست

خدا کنه با اومدن فصل بهار کرونا روند کاهش داشته باشه هنوز این مطلب قطعی نیستش که با اومدن فصل گرما  ویروس از بین میره.تموم زندگیمان مختل شده به خاطر این ویروس لعنتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این یه ویروس ساخه شده هستش طبق اسناد کاملا معتبر و به زودی وقتی عده ای از مردم کره زمین مردند واکسنش ساخته میشه فقط تا اون موقع مواظب خودتون باشید

خیال کن که غزالم بیا و ضامن من باش  

وزارت بهداشت اعلام کرددر دمای ۴۰ درجه و رطوبت ۸۰ درصد فقط نهایتا ویروس دو ساعت زنده میمونه.که فعلا تو ایران چنین شرایط اب و هوایی نداریم.اما قطعا بعد عید پیشروی ویروس نزولی میشه.گفتن خوشبینانش تا عید و بد بینانه تا خرداد ادامه داره.فک کنم میانگینش همون اواخر فروردین کمتر بشه

عزیزم این یه ویروس ساخه شده هستش طبق اسناد کاملا معتبر و به زودی وقتی عده ای از مردم کره زمین مردند ...

الان هم واکسنش ساختن.اما امسال بدرد نمیخوره وقتی خیلیا درگیرن و تو بدن خیلیا کمونه.سال دیگه بدرد میخوره.کاش داروش رو کشف کنن.حداقل کسی مریض شد نمیره