2777
2789

امکان سفر هست من خانوادم تو یه شهر دیگه هستن 

یک ساله ندیدمشون واقعا نمیدونم برم یا نه

تعداد رای : 29
نظرسنجی
برم
10
34%
نرم
19
65%
برام دعا کنید به حق این ماه عزیز منم مامان بشم لطفا صلوات بفرستین برام‌😚

خبر نداده. 

منم میخواستم برم ک کنسل کردم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله هست تا اوایل اردیبهشت 

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...
اگر شما و خانوادتون سالم هستید خب برو 

مسیر چی؟ 

خدارشکر رفت و امد قطار و هواپیمام گویا کنسل میشه. 

ک این تفکر اجرا نشه 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

اگ ب حرفا بعضی افراد اینجا توجه نکنی و ازشون انرژی منفی نگیری بله ک میره😍امیدوااااریم

من الانم مسافرتم😁قبل کرونا اومدم چند روز دیگم برمیگردم شهرمون

همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...
بنطرم تا اوضاع بدتر نشده برو  عید بدتر پیشه  مردم نمیتونن خونه بشینن میرن مسافرت اوضاع ب ...

وای عید هبچ حا بهتر از خونه هامون نیست ،من‌ففط من منتطرم شوهرم تعطیل بشه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت