2777
2789
عنوان

بچه ها تا عید این ویروس لعنتی هست ایا؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ما خبر نداریم

با کرونا در ارتباط نیستیم

از برنامه عید کرونا خبر نداریم😀

نمی دونیم عید ایران می مونه یا با تور میره ترکیه و دبی 😂

از ح ر بپرس🙊

ایشون با کرونا رفیق هست که گفت از شنبه اوضاع عادی بشه

لابد خبر داره از شنبه به بعد کرونا کجا میره🙄

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
بنطرم تا اوضاع بدتر نشده برو  عید بدتر پیشه  مردم نمیتونن خونه بشینن میرن مسافرت اوضاع ب ...

شوهرم مغازه داره اصلا الان نمیتونه ول کنه چن روزه میگم بریم میگه نمیشه مغازه ببندم

برام دعا کنید به حق این ماه عزیز منم مامان بشم لطفا صلوات بفرستین برام‌😚
اگ ب حرفا بعضی افراد اینجا توجه نکنی و ازشون انرژی منفی نگیری بله ک میره😍امیدوااااریم من الانم مسا ...

فدات بخدا دلم تنگه خانوادم هست چن شبه خواب ندارم اینجا شهر غریب همیشه خدا خونم 😢

مطمعنی تا اردیبهش هست

اره دیگه دو هفته ای که جمع نمیشه. شیوع شناسان دانشگاه تهران و بهشتی میگن

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...
کاش همه فرهنگ داشته باشن عید بشینن تو خونه هاشون اوضاع رو بدتر نکنن

عزیز بحث فرهنگ نیس شما خودت یکسال خانوادت نبینی روز شماری کنی عید بیاد بتونی خانوادت پدر مادر ببینی اون موقع بشین قضاوت کن منم واسه تفرح نمیرم دیدن خانوادم هست 

اره دیگه دو هفته ای که جمع نمیشه. شیوع شناسان دانشگاه تهران و بهشتی میگن

تا ۲۰ روزه دیگه خدا کریمه

تا ۲۰ روزه دیگه خدا کریمه

خدا که کریمه ولی علم اپیدمیولوژی (شیوع شناسی) هم قوانین و حقایق خودشو داره

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...
فدات بخدا دلم تنگه خانوادم هست چن شبه خواب ندارم اینجا شهر غریب همیشه خدا خونم 😢

ایشالا همه چی خوب بشه بسلامتی پاشی بری😔نوروزی پر از،خوشی برات باشه❤برا همه ملت

همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...
ایشالا همه چی خوب بشه بسلامتی پاشی بری😔نوروزی پر از،خوشی برات باشه❤برا همه ملت

م سی عزیزم واسه انرژی مثبتت انشالا ریشه کن بشه