2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم‌ من  برای چند‌روز دیگه‌شورای حل اختلاف جلسه رسیدگی‌دارم میخواستم‌بدونم اگه‌نرم چی میشه؟ ...

عزیزم بهتره بره وگرنه منع تعقیب صادر میشه البته اگ دادخواست از سمت تو رفته باشه شورا

اگه کسی دیگ شکایت کرده شورای حل اختلاف و نری دوتا اتفاق می افته یا رای بر علیه صادر میشه که بازم راه داره تجدید نظر یا واخواهی، واخواهی همون رای غیابی که 10 روز بعد ابلاغ وقت داره و 20 روز تجدید نظر

اونی که میخواد طلاق بگیره اوله اول اول کجا باید بره اولین قدم چیه

عزیزم برو ساید بهزیستی ثبت نام کن برای مشاوره، اگ سند ازدواج دستته که خوبه، اگه نیست رونوشت سند ازدواجت و از دفتر رسمی محل عقدت بگیر و با شناسنامه برو با جواب مشاوره دفتر خدمات قضایی مدت زمان طی کردن مسیر یک ماه مشاوره و یکی دوهفته دادگاه، ک بازم دادگاه تو خانواده و زمان رسیدگی دیر به دیر میدن

اگ نری، ممکنه ممکنه منع تعقیب بخوره اگ دلایل ارائه داده شدت کم باشه و نبودنت هم یه نمره منفی، ولی بر ...

افزایش نفقه فررند هست

قبلا‌دادخواست‌دادم

بخاطر کرونا‌ترسیدم‌ چون بچه کوچیکم‌دارم 

عزیزم برو ساید بهزیستی ثبت نام کن برای مشاوره، اگ سند ازدواج دستته که خوبه، اگه نیست رونوشت سند ازدو ...

مرسی عزیزم. خیلی لطف کردی

این سوالو هیچوقت از شوهرم نپرسیدم چون با هر دعوا میترسه برم طلاق بگیرم🤣🤣🤣

پلیس فتا یا کسی که اطلاعاتیه میتونه از طریق IP افراد،پیج های مختلف یک نفر تو اینستاگرامو تشخیص بده؟

یعنی مثلا بفهمه من چندتا پیج تو اینستا دارم و آیدی پیجام چیاست

منت نکش از غیر پر و بال خودت باش...🌱
پلیس فتا یا کسی که اطلاعاتیه میتونه از طریق IP افراد،پیج های مختلف یک نفر تو اینستاگرامو تشخیص بده؟ ...

اگه از اطلاعات شخصیت سوء استفاده شده باشه و عکساتونو تو پیجش بذاره بله با عنوان شکایت کیفری و مراجعه به خود دادسرا میتونین پیگیری کنین