2777
2789

دوستان آب و وایتکس ضد عفوتی میکنه وسایل رو؟؟مثل کنترل و تلفن و دستگیره ها و ....

الهی و ربی من لی غیرک 💞   💞السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن 💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از پد الکلی استفاده میکنم. از بوی وایتکس بدم میاد

مهدی جان⁦❤️⁩هر روز برای آمدنت دعا میکنیم و برای نیامدنت کارهای زیادی...😔به امید روزی که همه ی پیامک های جهان این باشد:مهدی فاطمه آمد.😍
من از پد الکلی استفاده میکنم. از بوی وایتکس بدم میاد

بوش میره به مرور

الهی و ربی من لی غیرک 💞   💞السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن 💞

میگن محلول وایتکس رو وقتی زدی دیگه نباید خشکش کنی باید بزاری خودش خشک بشه . تا ده دقیقه بزاری بمونه و خودش خشک بشه

بهتر است روی پای خود بمیری تا روی زانو‌هایت زندگی کنی. (رودی)

اینقدر بخدا اینجا خوندم دیوونه شدم.۲لیوان آب ریختم و ۲تا سر بطری وایتکس همه جا رو اسپری کردم و کشیدم

بوش میره به مرور

گلم وایتکس در مکان دربسته نباید استفاده بشه،بخارش ریه ها رو داغون میکنه،از اسپری الکل استفاده کن.

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است
اینقدر بخدا اینجا خوندم دیوونه شدم.۲لیوان آب ریختم و ۲تا سر بطری وایتکس همه جا رو اسپری کردم و کشیدم

همه جا ک لازم نیست. من فقط وسایلی ک شوهرم بهشون دست میزنه رو تمیز میکنم

مهدی جان⁦❤️⁩هر روز برای آمدنت دعا میکنیم و برای نیامدنت کارهای زیادی...😔به امید روزی که همه ی پیامک های جهان این باشد:مهدی فاطمه آمد.😍
گلم وایتکس در مکان دربسته نباید استفاده بشه،بخارش ریه ها رو داغون میکنه،از اسپری الکل استفاده کن.

از کجا بگیرم؟وایتکس با آب مخلوطه.درصد کمی داره