2777
2789

سلام لباس راحت و گشاد بردار بادی برندار اگه سر همی گرم  و مخمل داری بردار براش مای بی بی کهنه خشک کن زیر انداز پتوی گرم قنداق هم خوبه واسه خودت شرت چنتا و نوار بهداشتی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستمال مرطوب،دو سه دس لباسو ی سر همی برا زمان ترخیص،کلاه بچه،مای بیبی و پوشک سایز بزرگ برا خودت ک فک کنم بیمارستانا دارن.

برا خودت هم ی دس لباس مناسب و تمیز بردار.

اگر توانستید به مگس ها بفهمانید که گل از زباله  بهتر است، می توانید به خائنین ممکلت بفهمانید کشور، از ثروت بهتر است...🙌
جورابش و دستکش و مای بیبی. زیرانداز. شلوار.شورت عینکی. رکابیش. آستین کوتاهش و کلاهش . دستمال کاغذی. ...

نوار بهداشتی ن پوشک ساده

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹
سلامت باشین

سلام عزیزم از بیمارستانش راضی بود دکترتون کی بود چطور بود ؟

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍

هرینه اتون چقدر شد برا من ازاد البته تماسگرفتم گفت 4500

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
سلام عزیزم از بیمارستانش راضی بود دکترتون کی بود چطور بود ؟

سلام اره خیلی راحت بودم اتاقش دو تخته بود ولی فقط من بودم اتاق من ۳۱۰ بود خیلی بزرگ و دلباز بود بقیه کوچیک و خفه بودن،تند تند پرستارا نمیان سر بزن موقع دارو و سرم میان فقط،بهیارا کمکت میکنن تو کارات درکل خوب بود ولی هزینش خیلی زیاد شد با اینکه گفته بودن ۳۲۰۰ اینا حدودا بهم