2777
2789

صدک پنج همچنان تو رنج نرماله ولی لاغره. سایز سر و طول رانش چنده؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دیابت نداری دلستر انگور و بستنی زیاد بخور 

کباب و پسته...من اینطور نبودم فقط هفته های آخر خیلی دلستر خوردم بچم 4200 کیلو به دنیا اومد

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

این صدکا ینی چی

جنین نرمال رو بر اساس وزن(یا هر مورد دیگه) دسته بندی میکنن. مثلا میگن بین یک کیلو تا دو کیلو نرماله.

حالا اونکه ۱ تا ۱.۱۰۰ کیلوئه میشه صدک ۵

۱.۱۰۰ تا ۱.۲۰۰ صدک ۱۰ و...

کمتر و بیشتر از محدوده صدکها از رنج طبیعی خارجه و نیاز به پیگیری داره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

توی ۳۰ هفته جنین باید ۱۵۰۰ باشه معمولا ، ولی الان اصل وزن گیری جنین نیست اصل وزن گیری دو ماه آخره  دیگه از هفته ۳۴ تازه جنین شروع می‌کنه به وزن گیری اصلی خودش پس خودتو نگران نکن 

ولی الان باید این بررسی بشه که فشار شریان خوب هست یا نه که اگر مشکلی توی خونه رسانی وجود داشت آسپرین رو زودتر مصرف کنی که مشکل رفع بشه 

نگران نشو فقط زودتر برو دکتر که اگر نیازه آسپرین یا انوکساپارین رو تجویز کنه 

ژنتیک خودتون رو هم در نظر بگیر 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

توی ۳۰ هفته جنین باید ۱۵۰۰ باشه معمولا ، ولی الان اصل وزن گیری جنین نیست اصل وزن گیری دو ماه آخره د ...

نه همه چی خوبه فقط اندازه دور شکمش یه هفته عقب تره و طول ران ۴ روز عقب تره😞

نه همه چی خوبه فقط اندازه دور شکمش یه هفته عقب تره و طول ران ۴ روز عقب تره😞

عقب تر بودن این اندازه ها تا دو هفته هم کاملا نرماله و نشون دهنده هیچی نیست بیخودی واسه خودت استرس درست نکن اون بچه رو هم عذاب نده 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

توی ۳۰ هفته جنین باید ۱۵۰۰ باشه معمولا ، ولی الان اصل وزن گیری جنین نیست اصل وزن گیری دو ماه آخره د ...

عزیزم دکتر برای من آسپیرین نوشته ولی بدون آزمایش تخصصی.  دو بار سقط داشتم که علتش معلوم نشد. اولی بخاطر ایست قلبی جنین دومی بخاطر توقف رشد در شش هفته. الان نمیدونم بخورم یا نه

عزیزم دکتر برای من آسپیرین نوشته ولی بدون آزمایش تخصصی. دو بار سقط داشتم که علتش معلوم نشد. اولی بخ ...

حتما بخور کسی که تجربه سقط داره قطعا باید بخوره آسپرین رو ، رقیق بودن خون به شدت برای حفظ جنین کمک کننده ست  چون خون رسانی رو بهتر می‌کنه ،  اصلا یکی از دلایل سقط هات می‌تونه عدم خون رسانی کافی باشه بیخودی دکتری نکن برای خودت مخصوصا با این سابقه ای که داری