2777
2789

خسته شدم ازدستشون ساعت یک نصفه شب میخ میکوبن دوتا دختر داره بیست وچهارساعت انگار مسابقه دو میزارن 

باهاشون سرهمین مسائل قهریم حیاط وپارکینگو کردن سمساری شوهره ساعت یک شب میاد خونه درو میکوبونه توراه پله پاهاشو میکوبونه راه میره 😭😭

خدایا اینا چرااومدن توآپارتمان ؟چرامتوجه حق الناس نیستن؟

خونمونو گذاشتیم برای فروش اما مشتری نیست 

دعایی چیزی دارید که اینارو ساکت کنه ؟😅😅😅😅😭😭😭😭

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

اونا مستاجرن؟؟

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا مستاجرن؟؟

نه عزیزم 

تازه بهش تذکر میدم پارکینگو شلوغ نکنید میگه خونه خودمونه اختیارشو داریم 

طبقه دوممون ازدست اینا فرار کرد رفت 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
دقیقا مث طبقه بالایی ما بااین وجود ک صاحبخونس جمعه ها کله سحر بلن میشن در دیوار میکوبن

من ازدست اینا کلافه شدم نه شب آرامش داریم نه روز 

تابستونا ساعت دو نصف شب میان توحیاط کباب پزون راه میندازن سروصدا انگار توویلاشونن 

نه عزیزم  تازه بهش تذکر میدم پارکینگو شلوغ نکنید میگه خونه خودمونه اختیارشو داریم  طبقه ...

عجب چه بی فرهنگ .. مدیر ساختمان اگه دارین بهش بگین..یا همسایه ها همه باهم بهش تذکر بدین

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

فقط باید بهشون تذکر بدی

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

دعا به جهت نجات از همسایه بد

مردی شکایت کرد به امام حسن علیه السلام از همسایه بد که اذیت می کند. امام علیه السلام به او گفت: چون نماز مغرب و عشا را خواندی دو رکعت نماز بخوان و بعد از آن بگو:

یا شدید المحال یا عزیز اذللت بعزتک جمیع ما خلقت اکفنی شر (فلان) بما شئت.

و به جای فلان نام همسایه را می بری.

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

@Ganjineazkar

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️

#دعای_دوری_بسیار_مجرب❤️

اگر میخواین کسی رو که به ضرر شما و به ضرر زندگی شماست رو ازخودتون دور کنید....🤛🏻🚶‍♂🚶🏼‍♀

سوره کوثر رو 101 بار به نیت دورشدنش بخونید📖

مثل دور کردن دوستان بد وناباب از بچه هاتون🚬💔😈🍷

دور کردن دوستان بد وناباب از همسرتون🚬🍷😈💄💅🏻💔💃👱🏻‍♀😐

و یا مثل دورکردن همسایه بد و مردم آزار☄

@mojeze_shokr_gozAri❤️

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️
پیدا کردی به منم بگو 😁 همسایه کناریمون دختر ۷, ساله داره از صبح که پا میشه جیغای بنفش می‌کشه یا در ...

من میگم ایناباید برن توییلاقا زندگی کنن نه آپارتمان 

#دفع_شر_آدم_مزاحم

اگر کسی به هر نحوی مزاحم آبرو و آرامش زندگی تون شده، آیه زیر رو زیاد بخونید، مخصوصا بعد از نمازهاتون

اللهُمَّ اِنَّکَ لا یَکْفِی مِنکَ اَحَد و اَنتَ تَکفِیُ مِن کُلِّ اَحَدَ مِن خَلقِکَ فَاَکفَنی شَرُّ (و در آخر دعا اسم شخص مزاحم رو بیارید)

خدایا شر این آدم رو از سر زندگیم باز کن🙏

@mojeze_shokr_gozAri

به كرونا فك كن پا كوبيدن دختراش و ميخ كوبدن نصف شبشون ا از يادت ميرن    

😐😐😐😐😐