2777
2789
عنوان

بی بی چک

85 بازدید | 7 پست

بچه ها همونطور که گفتم علائم حاملگی مثل ترشح حالت تهوع یکمی هم سینه درد دارم ۵ روز مونده به موعدم شایدم کمتر خاطرم نیست دقیق بنظرتون بی بی چک بزنم معلوم میکنه?

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط گفتم ترشح بعد هم منظورم ترشح های عادی نیست ترشح هایی که با دل درد همراه

اها مرسی عزیزم من همیش ترشح دارم و یکم قهوه ای رنگ هستن بنظرتون ممکنه حامله باشم

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!
اها مرسی عزیزم من همیش ترشح دارم و یکم قهوه ای رنگ هستن بنظرتون ممکنه حامله باشم

از کی چقد مونده به موعودت کی اقدام کردی?راستش واس من اقدام نبود اشتباهی بود

[QUOTE=126505974]از کی چقد مونده به موعودت کی اقدام کردی?راستش واس من اقدام نبود اشتباهی بود[/QUOT

عزیزم اقدام نکردم بعدم جلوگیری طبیعی داشتیم 

تازه ده روز میشه ک پریود شدم کمر درد ندارم فقط ترشح دارم و کمی قهوه‌ای رنگ هستن میترسم حاملع شم چون عفونت دارای دارم و ویتامینD بدنم کمع  طبق برنامه غذایی ک دکتر بهم داده پیش میرم قرار بود دوماه دیگ اقدام کنم 

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!