2821
2789

بابام سالهاست فوت شده.

پدرشوهرم هر سال کادو میخریدم.امسال قصد ندارم.

شوهرم بعد از اینکه تونستیم بریم خرید واسش ی دست پیراهن و شلوار میخرم ک واس عیدش باشه.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره😑با بابام نه ها ولی کلا فهمیدم هیچکس ارزش نداره تو زندگیم بخوام براش وقت بذارم

خب الان داغی یکم صبور باش سعی کن با حرف زدن زوود مشکلتو حل کنی

نذار کینه بمونه بینتون

به وقتش میبینی که ارزششو داره دنیاتم بهش بدی چه برسع به کادو

I am a queen because I have a cute mad king

من میخوام گل سفارش بدم بفرستم محل کارش

ولی لامصب گل خیلی گرونه موندم چی کنم

کادو هم بخوام بخرم که دیگه بدتررررررر بابام سخت پسنده بخوام کادو بگیرم باید یه ادکلن گرون بخرم 

از طرفیم میگم گل بهتره سورپرایز میشه

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...

اره😑با بابام نه ها ولی کلا فهمیدم هیچکس ارزش نداره تو زندگیم بخوام براش وقت بذارم

من ۱ ماه پیش فهمیدم بازم دیروز نشده بود دستم نمک نداره 

عشقی نبود و نخواهد بود هر عشقی هم قیمتی داره 
خب الان داغی یکم صبور باش سعی کن با حرف زدن زوود مشکلتو حل کنی نذار کینه بمونه بینتون به وقتش میبی ...

سارا از صیح بعد صبحونه گریه کردم تا خود الان هنوزم تازه بهم میگن تو حساسی و.... هیچ وقت اینقدر دلسرد نشده بودم از ادمای دور و برم. مثلا اشتی کردیما ولی دیگه عمرا ادم سابق بشم 

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
سارا از صیح بعد صبحونه گریه کردم تا خود الان هنوزم تازه بهم میگن تو حساسی و.... هیچ وقت اینقدر دلسرد ...

من که نمیدونم دعواتون سر چی بوده

ولی اگه هنوز دلسردی بهش بگو ناراحتیتو

عیجوقت ناراحتیتو با رفتارت نشون نده وگرنه عادت میکننی جزیی از رفتاراتون میشه

بشینین باهم حرف بژنین مشکلو حل کنین

من که نمیدونم دعواتون سر چی بوده ولی اگه هنوز دلسردی بهش بگو ناراحتیتو عیجوقت ناراحتیتو با رفتارت ...

با همسرم دعوا نکردم که. خواهرم یه حرف خیلی بدی از دهنش در رفت بهم گفت با این که عاشقانه دوستش دارم. خونوادم هم پشت اون در اومدن

با همسرم دعوا نکردم که. خواهرم یه حرف خیلی بدی از دهنش در رفت بهم گفت با این که عاشقانه دوستش دارم. ...

ای بترکی نافم تو پیشونیت دهنت سرویس من فک کردم با شوهرت دعوات شد😂😂

دعوای خاهر خاهر طبیعیه دیگه

ای کاش خاهر من زنده بود اصلا جرم میداد میزد نصفم میکرد

بیخیال به دل نگیر

البته بنظرم برو هژارتا بدترو بهش بگو با خنده فحشش بده بعد بغلش کن😂😂

این روش من و خاهرم بود همیشه

ای بترکی نافم تو پیشونیت دهنت سرویس من فک کردم با شوهرت دعوات شد😂😂 دعوای خاهر خاهر طبیعیه دیگه ا ...

😁😁😁نافت تو پیشونی هم چرا خو🤔 والا ما اینقدر با هم خوب بودیم شاید سالی یکی دوبار کار به گریه می‌کشید دلم شکست ازش🙁

😁😁😁نافت تو پیشونی هم چرا خو🤔 والا ما اینقدر با هم خوب بودیم شاید سالی یکی دوبار کار به گریه می‌ک ...

یذره فکر کنی میفهمی نافم چرا😂😂😂

چمیدونم والا اشتی کنین نذار کینه ها طولانی شه

خاهرت مجرده؟

میگن خاهرا بعد ازدواج از هم دور میشن و عشق خاهرانه مجردی جاشو ب حسادت میده

نمیدونم ایشالا که زود باعم لاو بترکونین دوباره

یذره فکر کنی میفهمی نافم چرا😂😂😂 چمیدونم والا اشتی کنین نذار کینه ها طولانی شه خاهرت مجرده؟ میگ ...

بیجوووور😁تازه فهمیدم چی میگی

نه بابا از من بزرگتره و حاملس😒

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز