2777
2789

دنباله تورم با سنجاق وصل میشد با دنباله ضایع تو خونه بابام رقصیدم😢😢 شب حنابندون دیر اومدن فیلمبردار خاک برسرالکی گفته بود دوربینم اچ دی هست فیلمی که داده درهاله ای از دوده تا شکایت ازش پیش رفتیم دسته گلم اونی نبود که سفارش داده بودم مادرشوهرم یه تیکه از گوسفندی که شوهرم خودش گرفته بود جلو پام کشتن بهمون نداد البته شوهرم بعدش بهشون هزار دفعه گفت

دنباله تورم با سنجاق وصل میشد با دنباله ضایع تو خونه بابام رقصیدم😢😢 شب حنابندون دیر اومدن فیلمبردا ...

باز خوبه شوهرت گفته . منکه عروسیم ی تیکه خار تو تنمه . یادش میوفتم عصبی میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه به شوهرم میگم بزار خواهرتو عروس کنن ببینم رسم چی دارین . فک کن مادر شوهرم چادر خرید عقد قایم کرده بود . نزدیک بود شوهرم و مامانم دعواشون بشه . مامانم میخواست خودش برام چادر بگیره . بعد تو خونه مادر شوهرم شوهرم گفته بود . مامانش مجبور شده بود چادرو بده