یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چون اونا واسه همه ارزش قائلن ولی ایران وقتی یه بیمار مسن باشه جوری عیردلسوزانه برخورد میکنن با این فکر که عمرشو کرده😐
اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.
اره واقعا همون ادم مسن عزیز دل کسی هست کاش بهم رحم میکردیم تا خدا هم بهمون رحم میکرد
دقیقا عزیزم.کاش،پدر ومادرهامون هم ان شاء الله پیر میشن و ایا ما طاقت درد کشیدنشون و نبودنشونو داریم؟
اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.
من پدر بزرگم بالای80سال سنشه بیماری ریوی قلبی و مغزی داره من عاشقانه دوسش دارم و دلم میخواد سالم و ...
خدا حفظش کنه گلم،بخدا۸۰ سال سنی نیست.تو ایران طرف ۷۰سالش که میشه به چشم عمرشوکرده نگاهش میکنن..