2777
2789
عنوان

اومدن خواهر شوهرم خونمون

241 بازدید | 6 پست

اصلا به تمیزی اهمیت نمیده قبل از این ویروس هفته ای یکی دو بار میومد خونمون چون ی پسر بیشتر نداره و تو خونه تنهاست میاد خونمون نزدیک ۷.۸روز بود نیومده بود به همسرم می گفتم خواهرت حسابی ترسیده خوشحالم بودم  اما امروز یهویی اومد گفتم برا چی از خونه اومدی بیرون گفت که دیروزم با شوهرم رفتیم فلان امامزاده تازه قبل از خونه ی ما کلی جا دیگم رفته بود  دیگه بیشتر ترسیدم گفتم تو رو خدا بشینید تو خونه هاتون نرید بیرون انقدر تا این بیماری شرش کم بشه انگار ناراحت شد ی تک سرفه هم کرد خیلی ترسیدم بعد که رفت همه جا رو اسپری زدم از مبل گرفته تا فرش و دستگیره ی در بازم نگرانم 

اتفاقا خواهر شوهر منم هر روز میاد طبقه پایین مادر شوهرم بی شعور اصلا خیلی نفهمه اگه این زهر ماری رو بگیره به مادر شوهرم سرایت کنه ما زودی میگیرم ازش اعصابم خورده میگم بدم خونه بابام شهرستان بزا اینا هم غلطی دلشون خواست کنن به خدا موندم دیگه اعصابم خورده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه بی مسئولیت و بی فکر واقعا بعضیها چطوری فکرمیکنن من حیرونم والا

امامزاده الان تو این وضعیت با بچه کوچیک شایدم‌دروغ گفت بهت میخواسته تورو بترسونه 

هیییی من الان چند روزه تو خونه تک تنها قرنطینه هستم کاشکی یه بچه کوچیک داشتم  غصه تنهایی رو نداشتم سرگرم‌بودم باهاش

چه بی مسئولیت و بی فکر واقعا بعضیها چطوری فکرمیکنن من حیرونم والا امامزاده الان تو این وضعیت با بچه ...

نه بچه ی کوچیک نداره ی پسر داره که ازدواج کرده چون تو خونه تنهاست اینور اونور میره