2821
2789

اگه برگردید  عقب چ چیز یا چ کسی یا چ  روزی و.از زندگیتون حذف میکنید که الان تو ذهنتون تاثیر گذاره؟

کاش همونقدر که چوب سادگیمونو.میخوردیم نون مهربونیمونم میخوردیم.

همه شو😑

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اون روزی رو که بابام‌ تنها خونه اش رو ضمانت وام یک بی همه چیز کرد و خونه رو بانک مصادره کرد😭

وااای مام یه اتفاق شبیه این افتاد برا پدرم و الان مستاجره با ی حقوق بازنشستگی  

کاش همونقدر که چوب سادگیمونو.میخوردیم نون مهربونیمونم میخوردیم.

دختر عمومو از زندگیم حذف میکردم 

روزی که خواهرم فوت شدو حذف میکردم 

ای کاش برمیگردم به گذشته و هیچ وقت نمیزاشتم دختر عموم این بلارو سر خواهرم بیاره

سکوت کردم غرورم نشکنه ✋                               غرورم نشکست اما دلم نابود شد 💔💘

18 اردیبهشت 1387

23مرداد1390

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏

دو سالی که پشت کنکور بودم اه بدترین روزای عمرم بود...

هر جا که باشی تو فکر توام💕❤💞👫حس میکنم پیشه منی💑💜💗باور قلب من اینه که ما👑💫تا آخرش مال همیم😍😍ماه قشنگ شبام🌼🌹مثل یه خوابی برام💏💏👫👫👫💏
2825
2823
2791
2779
2792