2777
2789
عنوان

تو کوچه مون پیر وجوون ((متاهلا))حامله شدن اما من نشدم................

| مشاهده متن کامل بحث + 2800 بازدید | 34 پست
دکتر قبلیه یه پا بانکدار بود .خدا ازش نگذره ...........
اما این جدید میگن کارش خوبه
ببینیم قسمت ما چی میشه
گاه دلتنگ میشوم,دلتنگ تر از همه دلتنگی ها,گوشه ای می نشینم وحسرت هارو میشمارم,باختن ها وصدای شکستن را,نمیدانم من کدامین امید را نا امید کردم وکدام خواهش رانشنیدم و به کدام دلتنگی خندیدم که چنین دلتنگم.............

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

24سالو خورده ای حدود2ساله خونه شوهرمم.1سالم نامزد بودیم
امان از حرف مردم عزیزم اماننننننننننننننننن
گاه دلتنگ میشوم,دلتنگ تر از همه دلتنگی ها,گوشه ای می نشینم وحسرت هارو میشمارم,باختن ها وصدای شکستن را,نمیدانم من کدامین امید را نا امید کردم وکدام خواهش رانشنیدم و به کدام دلتنگی خندیدم که چنین دلتنگم.............
بابا خوشی .................شوهره طی هر عملیات میگه پس چیشد ؟؟؟؟؟؟
با شوخی میگم حتما مصالح کم بوده سیمان نگرفته
ای خدا میگن امام رضا دست رد به سینه کسی نمی زنه
ازش بخواه برم پابوسش
تا حاجت بگیرم
امام رضا قربونت برم .قربون غریبیت برم که منم تو شهر غریبم .کمکم کنننن
سلام روشان جون .شنیدی دهن مردمو نمی شه بست
اوایل میگفتن فلانی حامله نمیشه .ورق برگشتو حامله شدم .از شانس بدم سقط شد
ورقه اون رو برگشتو حالامیگن فلانی رحمش ضعیفه........
این مردم یه پا دکترن
اصلا به کسی اجازه نده در این موارد حرفی به تو بزنه ... بگو دوست ندار نمیخوام!! هنوز زوده!!

من 24 سالگی عروسی کردم و رفتم خونه شوهرم. سی سالگی بچه آوردم
البته خیلی ازعروسهای فامیل شوهرم مثل من بعد 5 6 سال بعد بچه آوردن
یعنی الان دیگه اینجوریه ..
کدوم شهری؟؟؟
ببین بهت توصیه میکنم شوهرتم بفرستی پیش اورولوژیست...... انشالله که زودتر نتیجه میگیری... اونوقت چشم اونایی که اذیتت میکنن درمیاد
بعد هی میگن بچه زشته... خوشکله ... وزنش کمه... وزنش زیاده.......... الی بینهایت
حتما بعدم شروع میکنن که یکی کمه!!!!!!!!!!!
پس بیخیال شو که استرس دشمن درجه 1 بارداریه
زمستان است
خیلی برات غصه خوردم . دعا می کنم خدا یه کوچولوی تپل که از خودته بهت بده . هم دکتر خوب برو چون خدا کارهاشو به وسیله ها انجام می ده هم راست می گی ، امام رضا ردت نمی کنه . دوستم چند وقت پیش از خارج اومد که جواب کرده سرطانی بود یه سر به امام رضا زد ، نه برا شفا ، ولی شفاشو گرفت و برگشت . اونم تو یه تور سه روز بدون زمان . تو که حتی شماره حرمم می تونی داشته باشی .
فصل آفتاب ملایم