2777
2789
عنوان

برخورد اول قرار

119 بازدید | 16 پست

بچه ها شما از نامزدتون تو برخورد اول توقع داشتید از ماشین پیاده شه و در رو براتون باز کنه یا حداقل از ماشین پیاده شه و سلام احوال پرسی کنه . نه اینکه وایسه شما بشینید تو ماشین و  یه شاخه گل براتون بیاره . یا خیلی چیزا ... من بعد چندماه همینجوری حرف افتاد اینو به نامزدم با شوخی گفتم که توقع داشتم از ماشین پیاده شی و گل بیاری ولی توجیح کرد همشو و گفت من دارم بیراه میگم و هرکی اینو گفته چرت و پرته گفته. نظر شما چیه

مگه اینجا ترکیه هست 😂😂😂😂🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردا مثل ما این چیزا براشون مهم نیس همسر من تو دوران اشنایی در و برام باز میکرد ووو همین ک عقد گردیم طلسم شکست و خود واقعیش رو شد😕

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
همسر من اولین بار برام کادو گرفت در ماشینم که باز میکردو میبست عقد کردیم کمربندم خودش میبست منتها ال ...

خب پس زیادم بیراه نمیگم . اخه دوستامم تعریف میکنن شوهراشون اینجوری بود . بابا حداقل تو برخورد اول از ماشین پیاده شه . بخدا بیراهم نمیگم