2777
2789
عنوان

کمپین نه به گرانی لطفا!!!توجه!!!

267 بازدید | 24 پست

سلام دوستان عاجزانه تمنا دارم لطفا از خرید و احتکار هرنوع مواد مایحتاجی و پس اندازی صرف نظر کنید 

دوستان حق ناس به گردن هم داریم 

اگر پیاز و سیر بشه کیلویی ۵۰ افراد بی بضاعت نمیتوانن خرید کنن  بقیه موارد بماند 

بیایید یه کمپین تو واتساپ راه بندازیم نه به خریدن دلار نه به خریدن طلا نه به خریدن پراید نه به خریدن خانه نه به خریدن مواد غذایی گران نه به خرید ماسک و ژل ضدعفونی و .... 

هر خانواده یک مسئول نه به گران فروشی 

به کمپین نه به گران فروشی بپیوندید 

https://chat.whatsapp.com/BxSOZJ4o4eEGCTdtsSn73p

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حرکت شما و کمپینتون هدفش خیره ولی از ی طرفم ی ترسی ب جون ی عده ک همش منتظر قحطی و بلا هستن میندازه و باعث میشه جواب عکس بده و ی عده میگن عخ واقعا خبریه و باز میشه اونچه نباید بشه

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد

ما که نمی خریم یعنی نمی تونیم بیش از مایحتاجمون بخریم! ولی مامانم دیروز رفته بود با بابام یه خرید جزئی بکنه می گفت یه دختر جوون ۲۰ و چند ساله انقدرررر سبد های خرید پر کرده بود که مسئول فروشگاه اومد کنار صندوق گفت چه خبره واقعاً؟؟ مامانم می گفت فکر کنم بالای ده ۱۵ میلیون وسیله برداشته بود!

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

دشیب رفتیم فروشگاه چند تا وسیله بگیریم برای شام 

ینفر جلوی ما بود ک آنقدر خرید کرده بود تا سبد ای چ خی فروشگاه تا خرخر پر شده بود دوساعت وایستادیم تا اونا رو حساب کرده براش انگار میخواد جنگ بشه از هر چیزی ده تا برداشته بود خب اون تاریخ انقضاء داره تاریخش بگذره دیگه نمیشه کاری کرد 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

شنیدم بازار تقاضای خودرو بشدت کاهش داشته و قیمتا افت کرده طلا هم امروز ۵۸۷ بود

اطلاع رسانی کنید تو خانواده ... نخرن دوستان طلا داخلی دولت الان نقدینگی نداره دلار گرون کرده برای بودجه دستش تو جیب ملته ملت هم دارن رو میارن به دلار خریدن نکنید ضرررررر میکنید نخرید طلا و.... بزارید بیاد پایین و متضرر شن به خدا یک هفته نخرید کاسب ها هم از کارخانه و صنف و ...خرید نمیکنن و تقاضا کم شه عرضه هم ضرر میکنه و ناچار ارزون میکنن

واقعا احتکار چی...ماها ک نمیتونیم احتکار کنیم...من از وقتی یادنه ن خونه بابام ن الان ک ۴ ساله ازدواج کردم نرفتم دوته ای تاید بخرم یا مایع ظرف شویی کوچیک بخرم یا روغن مایع ی لیتری...مثلا ی کارتون تاید تا اخر سال یا ۱۰۰ کیلو برنج برای ی سال یا روغن ۲ تا مایع دوتا سرخ کردنی ی ۵ کیلویی برای ی سال...تنا چیزی ک مثلا ی کیلو و دونه ای خریدم گوشته ک اونم یاید تازه باشه...

دیگ ۴ تا روغن ک نمیشه احتکار اخه 

احتکار اونایی میکنن ۴ هزارتا روغنو انبار میکنن و اینم از توان ما خارجه

مرگ ها دو دسته اند :      مردی که " قدم " میزند....                                          زنی که " حرف " نمیزند....‌
دشیب رفتیم فروشگاه چند تا وسیله بگیریم برای شام  ینفر جلوی ما بود ک آنقدر خرید کرده بود تا سبد ...

من هم دارم برا همین میگم این ترس تو ملت ریختن نکنید به خدا خودتون ضرر میکنید میمونه رو دستتون حرصش میخورید چرا ارزون شد گرون خریدم عمدا میگن فلان چیز خوبه  داروهایی گیاهی برا بازار گرمی خودشون هرکاری میکننن  لیمو بمونه خراب میشه میره کیلویی۵۰ میخره لیمو عامل اصلی آسیب به ریه و معده است سیر سیستم بدنی رو آسیب میزنه اما باشایعه دارن نادرش میکننن نخرید کپک بزنه ببین چجوری ارزون شه التماس کنن بخر

واقعا احتکار چی...ماها ک نمیتونیم احتکار کنیم...من از وقتی یادنه ن خونه بابام ن الان ک ۴ ساله ازدواج ...

موافقم

منم دقیقا قبل اومدن کرونا

فکر کنم اوایل بهمن ماه بود

رفتم به اندازه چن ماهم تاید و روغن و رب و اینچیزا خریدم

هیچ ربطی هم به قحطی نداره

مدل خریدمون همینجوریه

برنج 70کیلو میگیرم واسه یه سال تو فصل شهریور

یا رب تابستون گرفتم و درست کردم

تا یکی دوماه پیش داشتم

نمیشه که هرماه بریم خرید

من هم دارم برا همین میگم این ترس تو ملت ریختن نکنید به خدا خودتون ضرر میکنید میمونه رو دستتون حرصش م ...

سیر و لیمو و اینچیزارو که نمیشه احتکار کرد

خراب میشه

مخصوصا الان سیر بیشتر از یه ماه بمونه سبز میشه اصلا

لیموام خراب میشه

یچیزی بگین قابل باور باشه

مشکل از بالاست نه مردم

خودشون میدونن نیاز مردمه گرونش میکنن

درضمن سیر و لیمو کلی خواص دارن

و بهتره دائم استفاده بشن

نه فقط واسه این ایام

موافقم منم دقیقا قبل اومدن کرونا فکر کنم اوایل بهمن ماه بود رفتم به اندازه چن ماهم تاید و روغن و ...

دقیقا منم مدلم اینه تاالان سس کوجیک نخریدم همیشه بزرگ و همیشه هم قبل تاریخاش مصرف میشه...

یا دستمال کاغذی دونه ای تو عمرم نخریرم..

مرگ ها دو دسته اند :      مردی که " قدم " میزند....                                          زنی که " حرف " نمیزند....‌
واقعا احتکار چی...ماها ک نمیتونیم احتکار کنیم...من از وقتی یادنه ن خونه بابام ن الان ک ۴ ساله ازدواج ...

باز سعی کنید چندنفره خرید برید و همه رو یک جا در یک سبد نکنید و یا چند فروشگاه برید اینطوری بهتره والا دیگران از ترس و ندانستن ریتم زندگی شما دچار تشویش میشن و خرید میکنن و اوضاع خراب میشه

سیر و لیمو و اینچیزارو که نمیشه احتکار کرد خراب میشه مخصوصا الان سیر بیشتر از یه ماه بمونه سبز میش ...

دولت رسیدگی نداره دوستان به خدا ۱۲۴ هیچ رسیدگی نداره شما زنگ بزن تعزیرات خودت به غلط کردن میافتی جواب گو نیست تهران چندجا رو برن شهرستانی ها دست خودشونه لیمو ۸ هزار تومن الان شده ۸۰ تورو خدا نخرید هیچی نمیشه اما وقتی شما نخرید مغازه دار نمیره تره بار بخره تره بار وقتی ببینه فروش نداره مجبور میشه ارزون بده نرخ خودمون تاییین کنیم نه یه مشت دلال