2777
2789
عنوان

خانومایی که دختر دارین یه لحظه

598 بازدید | 38 پست

سلام عزیزان 

من دخترم یک ماه دیگه ۹ سالش تموم میشه و وارد ده سال میشه چند روزه همش یکی از سینه هاش درد و خارش داره و دیشب متوجه شدم که به اندازه یه فندق یکی از سینه ها سفت شده و باد کرده 

بنظرتون زود نیست ؟

من دوست ندارم دخترم زود بزرگ بشه 😭

خیلی هنوز کوچولو  موچولوئه😢

قدشم ۱۲۷ بنظرتون کوتاه نیست ؟!

الان سن بلوغ بچه ها زودتر اتفاق می افته.

اره دقیقا

جماعتی که آسمان را به گریه می اندازند از گریه گریزانند و جماعتی که دلیل بارانند به گریه مسلطما تنگ بودیم دریا بودیم که ماهی مون نمی مرد.            به بعضیام باس گفت قبل گرفتن قیافه از داشتن آن اطمینان حاصل نمایید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا چيزي نيست 

ياد خودم افتادم اولين بار كه اينطوري شدم مامانم گريه كنون منو به شوهر خالم نشون داد اونم گفت هيچيش نيست ☹️ 

بزار اين دوره كه گذشت از يه دكتر هم سوال كن

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

یعنی  رویش موهای زاید  رو داشته  که الان  بخواد  سینه ش جوونه بزنه

آخه اول  باید  رشد موی زاید داشته باشه

ببر  دکتر

دخترای منم  ریزه میزه اند

بزرگه ۱۳ و نیم ساله ست

تازه  رسد مو  داره

آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!
یعنی بلوغ زودرسه ؟ چون میگن بین ۷  ۸ سال اگه اتفاق بیفته بلوغ زودرسه

نمیدونم‌ والا.ولی میگن‌بخاطر نوع تغذیه و سبک زندگی بچه های الان زودتر به  بلوغ میرسن و هم اینکه دخترا به مادر می رن تو این زمینه.خودتون هم زود بالغ شدین؟