2777
2789
عنوان

دلیل بیدار موندنتون چیه؟؟

465 بازدید | 57 پست

من ساعت دو ترسیده و وحشت زده ب صدای جیغ و گریه ی طبقه بالایی بیدار شدم

چقد دلم میخواست برم کمک کنم

بچه ها مرده ی جورایی دیوانه اس انگار

آپارتمان ما مخصوص اساتید و پژوهشگرانه ولی متاسفانه واحد بالایی ما با وجود تعهدی ک داده خونه رو ب غیر این گروه اجاره نده داده ک هیچ ب یک ادم بی فرهنگ خدا نترسی داده ک کمترین زجر ما اینکه صدای کتک زدن و داد و بیداد والتماس های زن و بچه اش رو تحمل کنیم

خیلی سخته دلم میخواد زار زار برای مظلومیت شون گریه کنم 

شاید بگید چرا کاری نمیکنید ولی بچه ها خیلی ادم خطرناکیه همسایه ها جرات نمی کنن

فک کنید بین ی عده ادم تحصیلکرده ی عربده کش چ جوی درست کرده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزن پلیس تا بنده خدارو نکشته😯😯😯

من علت بیدار بودنم اینکه که نصف شب پریود شدم با کمر درد و دل درد بیدار شدم 😭😭😭😭

یه دمپایی ابری خیلی نرم خریدم  میخام بدم همسایه طبقه بالامون بگم بده پسرش سماش اذیت نشه وقتی داره جفتک میندازه    آییییی مرغ سحری صب کن مارو باخود ببر از کوچه ها آییییییی مرغ سحری خیر نبینی 

عصر خوابیدم دیگه خوابم نمیبره 😀 

دوستان عزیز وقتی همسرتون جواب تلفنتون رو نمیده و یا تلفنش خاموشه لزوما در حال خیانت نیست .شاید،گوشیش رو جایی جا گذاشته یا شارژ موبایلش تموم شده...وقتی یه خانم با تیپ خفن می بینی،لزوما اون آدم فاسد نیست ! ... وقتی توی سالن انتظار فرودگاه یه مرد سیه چهره لاغر رو میبینی که زیر چشمش گود رفته و داره چرت میزنه لزوما اون یه معتاد نیست. شاید یه آدم زحمتکشه که دوشبانه روزه نخوابیده و برای یه لقمه نون رفته اونور مملکت و خسته و کوفته برگشته... این که یه آدم توی کوچه داره دادو بیداد میکنه و بدو بیراه میگه لزوما آدم بی فرهنگی نیست،شاید اون روز سختی رو گذرونده،روزی که ممکنه برای هرکدوم از ما پیش بیاد.چه خوبه که راجع به دیگران و خصوصا دوستان خودمون راحت قضاوت نکنیم چون ممکنه راجع به خودمون هم همینطور قضاوت بشه... 🌺 

منوهمسرم داریم چت میکنیم راجب اینک کرونا گرفتیم احتمالا😑😑😑😑به دلیل اینک پسر عمه ایشون نگو گرفته بوده و ایشون بی خبر دست داده باهاش خاااااااک تو سر من بریززززززن الهی 

و منم از همسرم 

فردا باید برم بیمارستان بدبختیم کم بود اینم اضاف شد😭😭😭😭

شوهر بیشرفم که کتکم زد امشب

مرد دست بزن داررررر خرررررراست

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو