2777
2789
عنوان

رمز کرونا نگرفتن

148 بازدید | 7 پست

یه چیز جدید توسط اساتید محترمه ایرانی کشف شد با قانون جذب کرونا نمی گیرید خانوماااااا 

اگر بترسیدو فکر کنید می گیرید 

خدایا منو بکش 😐😐😐😐😐

قانون جذب فقط براي بدبختا برعكس جواب ميده😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه منظورشون اینه که استرس نداشته باشید ولی نکات بهداشتی رو رعایت کنید...چون استرس خودش سیستم ایمنی رو ضعیف میکنه

هر جا که باشی تو فکر توام💕❤💞👫حس میکنم پیشه منی💑💜💗باور قلب من اینه که ما👑💫تا آخرش مال همیم😍😍ماه قشنگ شبام🌼🌹مثل یه خوابی برام💏💏👫👫👫💏
نه منظورشون اینه که استرس نداشته باشید ولی نکات بهداشتی رو رعایت کنید...چون استرس خودش سیستم ایمنی ر ...

کاش همه مثل شما یه کم با فرهنگ بودن و جواب آدمو درست می دادن 

توو اینستا گرام یه عالمه پست دیدم راجب این قضیه نوشته بود هر چی فکر نکن ازت دور می شه یعنی چی؟ اگر توضیح علمی داره لطفا بگید ممنون می شم

کاش همه مثل شما یه کم با فرهنگ بودن و جواب آدمو درست می دادن  توو اینستا گرام یه عالمه پست دید ...

یه دکتری تو تی وی میگفت که این بیماری تقریبا میشه گفت رابطه مستقیمی با اعصاب داره...پس باید ضمن رعایت نکات بهداشتی خونسردیه خودمون رو حفظ کنیم...اگه در نظر گرفته باشی میبینی زیاد که بهش فکر میکنی گلوت درد میگیره یا سرفه میزنی در واقع چیزی نیست فقط تلقینه...مرسی عزیز دلم..فدات😘😍

هر جا که باشی تو فکر توام💕❤💞👫حس میکنم پیشه منی💑💜💗باور قلب من اینه که ما👑💫تا آخرش مال همیم😍😍ماه قشنگ شبام🌼🌹مثل یه خوابی برام💏💏👫👫👫💏
مرسی بابت راهنماییت گلم😘😘😘💖💖💖

فدات شم عزیزم😘❤