2777
2789

سیرابی ی بار به زور مامانم خوردم

فست فود هر چی باشه دوس دارم

سیرابی😐

برای خوشبختیم و سلامتی پدرو مادرم ی دونه کوچولو صلوات میفرستی🙏هر چی بیشتر ادم هارو میشناسم علاقم به حیوون ها بیشتر میشه😕😏😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا ک کبد چرب دارم از همه چی بدم میاد

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

بهترین زیاد هست

بدترین کوکو سیب زمینی...کلا کوکو بدم میاد

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

بدترین غذایی که هوردم خورشت فسنجون مادربزرگ شوهرم بود...گرسنه ام بود و غذای دیگه ای هم نبود و کلا زشت بود نخورم

مادرشوهرم و مادرش خیلی دستپختشون خوبه ولی فسنجون رو در نهایت بی سلیقگی میپزن اصلا افتضاح

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است

کله پاچه مادر شوهرم پز افتضاححح بود‌و دوستم فسنجون درست کرده بود مزخرف

از فست فود خیلی بدم میاد

ولی خیلی غذای خوشمزه خوردم

یه بار کباب  لقمه تو حرم شاه عبدالعظیم

چلو گوشت های پسر عموی پدرم محشرررره

یه بار مهمون بودم خونه دوست شوهرم قرمه سبزی عالی درست کرده بود 

از اون روز هیچ قرمه سبزی به  دلم ننشسته

و.....‌

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
فعلا ک کبد چرب دارم از همه چی بدم میاد

عزيزم درمان كبد چرب عرق كاسني هستش واقعا معجزه ميكنه البته در كنارش پياده روي عجيب تاثير داره همسرم گريد ٣ بود با همينا كلا نرمال شد كبدش

خداياشكرت....❤️ 

من بیشتر غذاهارو دوس دارم.

ولی عااااااشق آش رشته ام😋😋😋

از این غذاها بدم میاد:عدس پلوووو،خورش کرفسسسس،سیرابی،کله پاچه بیرون،(توخونه درس بشه میتونم تا حدودی تحمل کنم).

خونه جاریم رفته بودیم،عدس پلو درس کرده بود،منم مجبوری میخوردم،هرقاشق و با آب میدادم پایین😢😢😢

میشه برای شادی روح 😔مامانم و آبجیم😔.                    صلوات بفرستین؟..😔😔😔.                                          ممنونم🙏🙏❤

بهترین آش رشته بارشته دست ساز و کشک گوسفندی محلی

بدترین قلیه هویج(گزر قلیه)، متکا آش(یه غذای محلی که با متکا که یه گیاه کوهی هست پخته میشه؛ تقریبا شبیه شیربزنج هستش)، کلم شله( آش گندم همراه با کلم قمری)