2777
2789
عنوان

اه همسایه انقدر بی فرهنگ

344 بازدید | 19 پست

پااینی اینقدر صدای ضبتشوشونو الان بلند کرده کله خونه میلرزه بابا اخه تو چقدر بی فرهنگی بخدا صبح با صدای دعوا و جیغ اینا بلند میشیم اینم ازاین

🖤دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک بااوچه کرده 🖤🖤پدرم دوستتدارم لطفان اگردوستداشتین واسه بابام یه فاتحه بفرستید ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه به نظرم‌الان وقتشه بدی یه تذکر درست حسابی بهشون بدی🙄

بیشهوره گوش نمیده که

🖤دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک بااوچه کرده 🖤🖤پدرم دوستتدارم لطفان اگردوستداشتین واسه بابام یه فاتحه بفرستید ممنونم

غالبا تو هر آپارتمانی  یه همچین فردی پیدا میشه

همین یه واحد هم  ،  باعث اذیت تمام  اعضای ساختمون میشه

ب روی مبارک شم نمیاره ک هیچ ،  تذکر هم  بهشون داده شه ، طلبکار هم میشن🙈

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

دقیقا حالا واسه ما ضبطو روشن نمیکنن زن و شوهره تا الان که بچشون ۴ ۵ سالشه از اول زندگی دادو بیداد میکنن خداروشکر الان چندوقته زنه گذاشته رفته راحتیم هرروزم وقتو بی وقت جاروبرقی میزد همسایه بغلیمونم همش سر پسرش شیطونه داد میزنه یعنی قشنگ دلم پر بودا 😂😂

تنها نیستی ماهم بالایی و پایینی مون همینقدر بیشعورن!

انقدر بیشهوره صبح ساعته ۸میاد عین گاو در میزنه که پنچره میلرزه معلوم نی یاکجاش در میزنع به این شدت اونم هرچی میگم اروم در بزن یا اصلان زنگ بزن سره صبح نیا مگه میفهمه 

دقیقا حالا واسه ما ضبطو روشن نمیکنن زن و شوهره تا الان که بچشون ۴ ۵ سالشه از اول زندگی دادو بیداد می ...

جارو برقیرم اینم مثله همینه اه اه

یه لحظه فکر کردم همسایه بالایی مایی😂

نه مگه تو هم مثله پااینیه مایی😁

حالا میزنن هرروز اشکال نداره ساعت ۱۲ ۱ شب یا مثلا ۳ ۴ بعدظهر فرهنگ میخواد این چیزا واقعا حرفم میزنی ...

۴ بعد ظهر خوبه یاعته دو سه ضهر میکشه یان کله سحر

نه مگه تو هم مثله پااینیه مایی😁

نه من خونه همسایه نمیرم.

اما الان آهنگ گذاشتم اما صداش انقدر بالا نیست که بقیه اذیت شن اما ساختمونا هم درستو حسابی نیستن که جیک میزنی همه میشنون.

تعجب کردم اما گفتی ۸ صبح میاد خیالم راحت شد من نیستم