یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
واقعا؟؟؟حالا من مامانمو بزور راضی کردم ک یدونه از اونا بخریم . میگف کیک رو خوب نمیپزه ها من باور نمی ...
نه عزیز نخرید. فر برقی دیگه بخرید . آدم پول بیشتر بده ولی درست حسابی باشه . خواهرم هم خواست بخره بخاطر اینکه درجه نداشت نخرید یکی دیگه از این فر برقی خرید نمیدونم مارکش چیه
من تازه خریدم ..ولی درجه نداره .مرغ و پیتزا عالی میشه توش ولی کیک افتضاح ..رو و زیرش میسوزه توش هم خ ...
سلام عزیزم،میشه لطفا طرز کار باهاش رو یادم بدین🥺منم دارم ولی درجه تنظیم حرارت نداره و یه توری داره که نمیدونم کارهایش چجوریه،زمان پخت مرغ و پیتزا و ماهی و کیک چقدره ؟☹️کیک باقالب چجوری بزاریم و یا اینکه توسینی خودش میشه مواد کیک رو ریخت😩جریان این توریه داخلش چیه .یه دریچه کوچیک داره مال بخاره که بره یا بمونه😐خلاصه کمک