2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تازه خریدم ..ولی درجه نداره .مرغ و پیتزا عالی میشه توش ولی کیک افتضاح ..رو و زیرش میسوزه توش هم خ ...

مادرم فقط مرغ سوخاری میکرد که به کثیفکاریش نمیرزید تو فر خودش دیگه درست میکنه . برای همینچیزا خوبه فقط

واقعا؟؟؟حالا من مامانمو بزور راضی کردم ک یدونه از اونا بخریم . میگف کیک رو خوب نمیپزه ها من باور نمی ...

نه عزیز نخرید. فر برقی دیگه بخرید . آدم پول بیشتر بده ولی درست حسابی باشه . خواهرم هم خواست بخره بخاطر اینکه درجه نداشت نخرید یکی دیگه از این فر برقی خرید نمیدونم مارکش چیه

من تازه خریدم ..ولی درجه نداره .مرغ و پیتزا عالی میشه توش ولی کیک افتضاح ..رو و زیرش میسوزه توش هم خ ...

سلام عزیزم،میشه لطفا طرز کار باهاش رو یادم بدین🥺منم دارم ولی درجه تنظیم حرارت نداره و یه توری داره که نمی‌دونم کارهایش چجوریه،زمان پخت مرغ و پیتزا و ماهی و کیک چقدره ؟☹️کیک  باقالب  چجوری بزاریم و  یا اینکه توسینی خودش میشه مواد کیک رو ریخت😩جریان این توریه داخلش چیه .یه دریچه کوچیک داره مال بخاره که بره یا بمونه😐خلاصه کمک

فرزندخوانده یعنی به جای شکم در قلب مادرت رشد کنی
 مامان من داره کیکاش بهتر از کیک داخل فر میشه از قبل همیشه فرشو گرم میکنه  

میشه ازش سوال کنین بهم بگین🥺 جریان او توریه داخلش چیه😂😂😂دق کردم به خدا همش حس میکنم پولم الکی رفت

درباره گوزل فر سوال میکنم  تا شاید یاد بگیرم😐

فرزندخوانده یعنی به جای شکم در قلب مادرت رشد کنی