2777
2789
عنوان

سارن:)

1297 بازدید | 13 پست

چقدر سنگتو به سینه زدم پشتت هرچی که شد در اومدم همون سنگ و تو به سرم زدی از خجالت من در اومدی بیشتر از تنهایی از همدم نامردت بترس دلیل خنده و گریت یکیه مسخرس اصن میگذرم و میزنم زیر همه چی به من چه هر چی خواستمش و اون نخواستتم توام هر موقع به ما میرسی همش گوشه کنایه میزنی مگه دیواری و کوتاه تر از دیوار من پیدا نکردی که هی لگد میزنی روح من چند وقتیه مرده اون الان فکر میکنه برده من از اینی میسوزم که دلم آخرش از عشق خودش خورده بی صدا رفتم که این درد و بهت حالی کنم من اصن نمیتونم با تو خدافظی کنم این روزام میگذره این دردا فروکش میکنن الانم خوبم چشام الکی شلوغش میکنن من هنوز یادمه اون نگاه وحشی تورو الان سردی و بی حس و پر از تنفرو مگه میشه بره از یاد من لمس تنت برق چشمای قشنگتو حتی خوابیدنت توام هر موقع به ما میرسی همش گوشه کنایه میزنی مگه دیواری و کوتاه تر از دیوار من پیدا نکردی که هی لگد میزنی روح من چند وقتیه مرده اون الان فکر میکنه برده من از اینی میسوزم که دلم آخرش از عشق خودش خورده

اهنگ سارن/درد

عالیهه  

خدآیا من دارم تاوان چیو میدم...💔؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید