2821
2789
عنوان

دیگ نمیتانم روزه بگیرم خسته شدمممم

809 بازدید | 47 پست

پریودمم آخر ماه رمضون میفته وسطش بود خوب میشد

چند روز اول پر قدرت پیش رفتم ولی بدنم کم آورده دیروز عین مرده ها خوابیدم رفته بودم تو کما بعدم ک افطار شد تا الان یخچال و خالی کردم از بس خوردم انگار قحطی گرفتم من ورزش سنگین هم میکنم فکر کنم بدنم دیگه رد داده

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

لنتی لاغرم نمیشم مگر نمیگن فست بگیرین لاغر میشین به جز امشب که انقد خوردم بقیه روزا افطار فقط نونپنیر سبزی و عدسی و سوپ و اینطور چیزا خوردم فقط یک کیلو کم شدم پس چرا لاغر نشدمم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ورزش سبک بکن

نمیشه حرفه ای کار میکنم

من کلن اشتها ندارم

از اول ماه تا الان فقط نون پنیر خوردم

امروز یه تیرامیسو نا پرهیزی کردم

حتی بامیه نمیخورم

دریغ از گرمی کم شدن

دیگه گفتم بیخی من واسه ثواب میگیرم کم نشد هم جهنم

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)
فک کن من بچه کوچیکم دارم نمیتونم برم تو کما باید خدمات بدم☹️

منم بچه کوچیک دارم تا پاشم برنج بزارم و سحری بخورم و نماز و اینا میشه ۶

دخترم ۸ بیدار میشه منم بیدار میکنه تا شبم سرپام دارم از بی خوابی کور میشم

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
منم بچه کوچیک دارم تا پاشم برنج بزارم و سحری بخورم و نماز و اینا میشه ۶دخترم ۸ بیدار میشه منم بیدار ...

دقیقاااا دختر منم دیر بیدار شه ۹

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
2825
2823
2791
2779
2792