2777
2789
عنوان

شوهرم رفته خونه برادرش ولی

415 بازدید | 29 پست

بچه ها خیلی حالم بده.من عقدم دیشب شوهرم بهم گفت قراره یه جا بره کار داره.امروزم اومد دنبالم رفتم خونشون. میگفت کل شبو نخابیدم همش در حال رانندگی بودم و اینا.دختر برادرش اومد اونجا بعد گفت عمو با بابام اینا خونه اون یکی عموم بودن و سر صب اومدن خونه.با شوهرم حسابی بحث کردیم.گفتم چرا بهم دروغ گفتی.چطوری روت شد توچشام نگا کنی و دروغ سرهم کنی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونم اول انکار کرد.گفتم بهم ثابت کن اونجا نبودی.همین الان زنگ بزن برادرت.بلاخره اعتراف کرد.بهم گفت دلیل اینکه دروغ گفتم تو بودی.چون دوس نداری من برم خونه خواهر برادرم.منم مجبورم دروغ بگم.

بیچاره بچه برادره یه تنبیه حسابی از عمو داره

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

خیلی حالم بد شد.بهش گفتم باید ازم معذرت خاهی کنی بابت دروغت.چون واقعا تحمل دروغ ندارم.معذرت خاهی کرد.ولی بیشتر که فک میکنم میبینم از خونوادش متنفرم.اونم که نمیاد اونا رو ول کنه.نمیدونم چیکار کنم

اونم اول انکار کرد.گفتم بهم ثابت کن اونجا نبودی.همین الان زنگ بزن برادرت.بلاخره اعتراف کرد.بهم گفت د ...

مگه دوست نداری بره خونه خواهر برادرش

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
اونم اول انکار کرد.گفتم بهم ثابت کن اونجا نبودی.همین الان زنگ بزن برادرت.بلاخره اعتراف کرد.بهم گفت د ...

واقعا دوست نداری؟

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم

بابا خانوادشه چه توقعایی داریدا مگه میشه ادم خانوادشو ترک کنه

تو رو خدا دوستان تو این روزا آب رو کمتر مصرف کنیم به فکر بحران کم آبی هم باشیم هرموقع دستاتون رو میشورید شیر آب رو ببندید