2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه چیز معمولی.. چیا جهاز میدین ما رسم نداریم ولی اگه فردا موردم ازم خواست چقدر بابد توی دست و بالم ب ...

حداقل 100 با این اوضاع گرونی

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

من دانشجو معلمم الان حقوقم چیزی نیست بعد عید دو میلیون میاد دستم تقریبا.. تا دوسال بعدش هم مجرد هستم باید لیسانس بگیرم بعد بابام میگه دانشجویی ازدواج نمیکنی. هر سال هم حقوقم بیشتر میشه. بعد ما رسم جهاز نداریم ولی میگم اگه خواستگارم عرب نبود جهاز خواست چیکار باید بکنم میخوام جمع کنم نمیدونم اصلا چیا رو باید بخرم... 😿 

سلام قالی هاتو ازدرب کارخانه بگیر سرویس خاب و ازکارگاه بگیر تو دیوار هستن اگ وسایل ایرانی میخری شنیدم میتونی ازدرب کارخانه بخری مثلا یخچال واینا، اگ ایرادبگیرنیس طرفت استوک بگیر

من دانشجو معلمم الان حقوقم چیزی نیست بعد عید دو میلیون میاد دستم تقریبا.. تا دوسال بعدش هم مجرد هستم ...

وقتی رسم ندارین خب چرا خودتو اذیت میکنی گلم؟

چيا خريدي

پلوپز چایساز غداساز اسیاب مخلوط کن سرخ کن همزن جاروبرقی اتوبخار بخارگر اتوپرس گوشتکوب برقی

دوستان واسه شادی روح پدرم که تازه فوت شده لطفا صلوات بفرستید ۱۴۰۲/۵/۱۲🖤🖤🖤😭
من دانشجو معلمم الان حقوقم چیزی نیست بعد عید دو میلیون میاد دستم تقریبا.. تا دوسال بعدش هم مجرد هستم ...

عربم نبود میگی ما رسم نداریم😐

انگار هدف از خلقت من تماشاچی بودنه...... یک عدد پلی کیستیک همیشه خسته....
وقتی رسم ندارین خب چرا خودتو اذیت میکنی گلم؟

میگم ما رسم نداریم حتی وام ازدواج میدیم به داماد چون اون باید همچیز رو اماده کنه. ولی راستش میگم اگه خواستگارم مثل خودم عرب نبود گفت باید جهاز بدی اون موقعه چی.. بنظرم سکه جمع کنم تا اون موقعه؟ شاید خواستگاریی که امد برام اصلا ازم جهاز نخواست.. 

میگم ما رسم نداریم حتی وام ازدواج میدیم به داماد چون اون باید همچیز رو اماده کنه. ولی راستش میگم اگه ...

اره سکه فکر خوبیه ولی پول جمع نکن که ارزشش نیاد پایین.یا طلا بخر هم استفاده کن هم پس اندازت میشه

عربم نبود میگی ما رسم نداریم😐

راستش درسته ما رسمدجهاز نداریم ولی هیچ پسری خونه جدا نمیگیره معمولا با خانواده شوهر و یه اتاق.. بابام میگه خواستگارت باید همچی داشته باشه تا بدمت بهش ولی من توقع ندارم توی این گرونی ماهم فقیر.. میترسم فردا تحقیر کنه اصلا اگه پسر همچی تموم باشه میخوام دست خالی نرم از حقوق خودم جمع کنم خانوادم به شدت ناراضی ان منم نمیدونم چکار کنم..