2777
2789
باشه موافقم واسم دعا کنید از ازدواج میترسم 

امیدوارم بهترینا برات پیش بیاد استرس نداشته باش عزیزم 😘😘هرچی قسمت باشه پیش میاد

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش درسته ما رسمدجهاز نداریم ولی هیچ پسری خونه جدا نمیگیره معمولا با خانواده شوهر و یه اتاق.. بابا ...

باباتم چ انتظاراتی داره😐 الان پسرا دنبال خانواده سر تر از خودشون میرن معمولا

انگار هدف از خلقت من تماشاچی بودنه...... یک عدد پلی کیستیک همیشه خسته....
باباتم چ انتظاراتی داره😐 الان پسرا دنبال خانواده سر تر از خودشون میرن معمولا

من دو تا داداش دارم یکی مهندس کامپیوتره کارمند شرکت یکی دانشجوی روان شناسی چمران هیچکدومشون حاضر نیستن برن خواستگاری دختری که از خودشون پولدارتر باشه یا هم سطح یا یکم کمتر. ما رسم داریم همچی با پسره الان داداش خودمم واقعا همچی واسه شروع زندگی داره جمع میکنه وسایل خونه و ماشین خریده گفت خونه رو پس اندازم و وام ازدواج که میشه 100تومن میگیرم یه خونه جور میکنم. منم دانشجو معلمم بابام طبق معمول و روال میگه همون طور که ما واسه این دو پسرم دارم شرایط کامل مهیا میکنم در حالی که عروس اولم خانه دار هم هست، کسی که توروبخواد هم باید تکلیف خونه و وسایل روشن کنه و داشته باشه یه تیکه جهاز نمیدم چون رسم نداریم نه اینه هزینه شو نداریم. ولی من میخوام حقوقمو جمع کنم میخوام اگه فردا خواستگار امد جهاز خواست به بابام بگم از جیب خودم میدم فقط مخالفت نکن ولی نمیدونم چیا باید بخرم مشکلی که اعصابمو خورد کرده خانواده ام دغدغه شون خرج عروسی برادرام هستن ما خونمون محله فقیره ناراحتم کرده میگن دو تا پسر داریم 500تومن هم اگه داشتیم مثلا باید خرج عروسی این دو تاپسر کنیم چون ما رسمون اینه پسر باید کامل همچی داشته باشه 

بارها گفتم خونمون بفروشیم بریم جای بهتر میگن پس عروسی برادرات چی میشه میگم پس خواستگار بیاد این خونه بابامو ببینه چی میگه میگن اونی که میاد باید توروبخواد. واقعا ناراحت میشم.. 😿 همه میگن بابا خودتو ناراحت نکن خوشکلی معلمی خانواده داری خواستگار میاد از بابت تو خیالش راحت چکار خونه پدرت داره ولی اینا منو قانع نمیکنه بابام میگه ماشین بخر تا دوسال دیگه ولی میخوام تا دوسال دیگه که لیسانس میگیرم پولمو واسه جهاز بزارم کنار.