2777
2789

سلام دوستان من خودم دوتا بچه دارم یه ۳ ساله یه ۱۰ ساله همشم این چندمدت باید خونه باشن همشم که نمیشه پای تی وی باشن ۰

به عنوان یه مربی بچه ها خاستم یه کمکی به مامانا بکنم اولین بازی :

مقداری آرد در حد یک قاشق غذاخوری با رنگ خوراکی که با آب رقیق کردیم مخلوط میکنیم و اگه میخاین خمیرتون نرم بشه کنی گلیسیرین یا وازلین بهش اضافه کنید خوب ورز بدید یا بدید دست بچه ها ورز بدن عضله های دستشون قوی بشه ۰ چندتا رنگ قاطی کنید و چندخمیررنگی درست کنید بعداز بازی هم داخل نایلون پلاستیکی بذارید تا خشک نشن تا یک ماه قابل استفادن

ادامه دارد۰۰۰۰

مربی مهد و معلم هستم بیاین آخرین تایپیکم مامانای گل بگم چجور بچه هارو سرگرم کنید😊😊😊

ممنون امتحان میکنم

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه رنگ خوراکی نداشتیم چی بزنیم

زردچوبه😁آب لبو.آب اسفناج

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

ادامه 

حالا با کمک مقداری ماکارانی که بهشون بدید یادشون بدید چی کار کنند در حد ده مین و مثلا قالب کیک پزی بدید دستشون قالب بزنند یا با وردنه پهنش کنند شیرینیش کنند و اشکال مختلف بدرستن 

هم خلاقیتشون بالا میره هم با این بازی حدودا ۳ ساعت سرگرم میشن

مربی مهد و معلم هستم بیاین آخرین تایپیکم مامانای گل بگم چجور بچه هارو سرگرم کنید😊😊😊
زردچوبه😁آب لبو.آب اسفناج

دقیقا رنگ خوراکی نبودش زرچوبه زعفرون و آب لبو و 

اینکه سعی کنید رنگ ترکیبی بدرستید تا ترکیب رنگ هم یاد بگیرند

برا بچه 2 ساله چه کنیم همش تقلا میزنه بره بیرون فقط 

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 
برا بچه 2 ساله چه کنیم همش تقلا میزنه بره بیرون فقط 

همین خمیربازی عالیه دختر من دوسال ونیمست و شیطونه ماشالله ولی با همین سه ساعت سرگرمه

همین خمیربازی عالیه دختر من دوسال ونیمست و شیطونه ماشالله ولی با همین سه ساعت سرگرمه

میخورنش که

با توجه به شناختی که از پسرم دارم یا میماله به فرش و لباس یا میخوره 😕رنگ خوراکی هم ندارم جایگزین چی باید بزنم؟

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 

بازی ماست و رنگ خوراکی واگه نبود زردچوبه و زعفران و لبو و ۰۰۰ 

ابتدا مقداری ماست ترجیحا پرچرب باشه با قاشق هم میزنیم یک دست کنیم ازمقدار کم شروع کنید مثلا یک قاشق و بعد ازیکدست شدن رنگ میریزید داخلش هم میزنید

این مورد مثل رنگ انگشتی میشه تقریبا میتونند روصورتشون نقاشی کنند و اگرم بخورن مورد نداره ولی اگه رنگ خوراکی باشه سعی کنید زیاد نخورن ۰ 

حالا چه جور بازی کنند 

یک مقوا و کاغذ بگذاریدبا انگشت نقاشی بکشن اگه کوچیکن اگه بزرگترن با قلمو بدید اگه دوست دارن

مورد دیگه با یه نخ رنگی شده هست محکم لای کاغذ تاشده بکشن طرح های زیبا میندازه 

مورد دیگه با ابر و پنبه نقاشی بکنند

روی پارچه نقاشی کنند

روی بنر نقاشی کنند

روی سرامیک و کاشی

روصورتشون

باقالب طرح بزنند رو کاعذ و بنر و چیزای دیگه 

با این بازی دوساعت سرگرمن

برای جلوگیری ازکثیف کاری میشه داخل حموم انجام داد یا یه سفره پهن کنید 

ولی جلو کثیف کاری بچه هارو نگیرید بهشون غر نزنید

این رنگها به راحتی قابل شستشو هستند

با توجه به شناختی که از پسرم دارم یا میماله به فرش و لباس یا میخوره 😕رنگ خوراکی هم ندارم جایگزین چی ...

پستای بالا نوشتم زعفران و زرچوبه و لبو و ۰۰۰

عزیزم یه سفره پهن کن یا سینی بذار

در حدکم بخورن مشکلی نیست

این بازی ها تماما استاندارد هستند بهشون مسی پلی میگند بازی های کثیف کاری که هوش هیجانی بچه هارو تقویت میکنند