2777
2789
عنوان

تو رو خدا کسی میدونه راهنمایی کنه

45 بازدید | 8 پست

دختر من این چند روز دوبار فک کنم تو مدفوعش خون بود ببخشید فقط تو یه جای مشخص دارم میمیرم از نگران دو ماه دیگه چهار ساله  میشه نمیدونم قطعا خونه ولی قرمزه چیکار کنم تو این وضع بیماری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند وقتشه؟؟ یبوست داره؟؟ اگ یبوست داره احتمالا زخم شده و خوب میشه اگه نه عفونت روده داره اونم خوب می ...

نزدیک4سال یکم سخت میره البته وای فکرم به جاهای بد نیره تازه هم ازمایش خون داده سالمه خودشم بازیم میکنه میترسم ببرمش دکتر با این اوضاع

نزدیک4سال یکم سخت میره البته وای فکرم به جاهای بد نیره تازه هم ازمایش خون داده سالمه خودشم بازیم میک ...

خونش کاملا شفاف و زلاله؟؟ اگه کاملا شفافه و خون کاملا جدای از پی پی هاشه پشتش خراشیده شده احتمال زیاد یبوست داره.. نترس بچه من 6 ماهگی اینجوری شد ولی عفونت گرفته بود 

تو نخ ما نباش گره میخوری
نه داخل مدفوعشه رنگش قرمز روشن

همون عفونت داره... ببرش دکتر یه جای خلوت بگو یه آزمایش مدفوع براش بنویسن.. یا بده شوهرت ببره دکتر براش بنویسه بعد ببر آزمایش بده 

تو نخ ما نباش گره میخوری