منتظر19 مدیر استارتر عضویت: 1395/07/19 تعداد پست: 935 عنوان امروز رفتم سونو . خیلی ناراحتم . بیاین عکسشو بزارم 298 بازدید | 11 پست من طبق اولین روز اخرین پریودیم باید ۷ هفته و ۶ روز باشم . سونو پنج هفته و دو روز نشون داد و قلبشم دیده نشد. رشدش خیلی کم بوده نه؟ سقط میشه؟ امیدی نیست ؟ دکترم تا آخر هفته بستس . کسی شزایط مشابه منو داشته؟ الان عکس سونومو میزارم اَللّهُمَّ ارْزُقْنى شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لى قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ ... 1398/12/10 | 16:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
منتظر19 مدیر استارتر عضویت: 1395/07/19 تعداد پست: 935 اَللّهُمَّ ارْزُقْنى شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لى قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ ...
ضحی۸۷۱۱ عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 1914 من بلد نیستم ولی دعا میکنم که سالم و سلامت دنیا بیادهرچی خدا بخواد همون میشهپس بیخودی نگران نباشتوکل کن به خودش
1375hani عضویت: 1396/04/14 تعداد پست: 2755 عزیزم منم وقتی رفتم دکتر بهم گفت طبق پریودیت ۸ هفته و ۳ روزی وقتی رفتم سونو گف ۵ هفته ۲ روز کیسه زرده اشم دیده نشد ۱ هفته بعدش رفتم قلبشم تشکیل شده بود فقط استرس نداشته باش ک سمه برات
shekiba عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 5180 عزیزم ممکنه لقاح دیر صورت گرفته!!امیدت بخدا باشه استرس نداشته باش.هشت هفته برو سونو!!! خدایا هزار مرتبه شکرت
98narjs عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 2075 خواهرم هم مورد مشابه شما داشتن ولی الهی شکر مشکلی نداشت الان شش ماهشه کلام آخر....اللهم عجل لولیک الفرج
shekiba عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 5180 مطمینم کنجدت صحیح و سالمه!!!هشت هفته برو سونو صدای قلبشم بشنوی خدایا هزار مرتبه شکرت
منتظر19 مدیر استارتر عضویت: 1395/07/19 تعداد پست: 935 من بلد نیستم ولی دعا میکنم که سالم و سلامت دنیا بیاد هرچی خدا بخواد همون میشه پس بیخودی نگران نباش ... ممنون عزیزم اینقدر گریه کردم اولش . ولی دیگه سپردم به خدا هر چی قسمتم باشه همون میشه ممنونم ازت اَللّهُمَّ ارْزُقْنى شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لى قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ ...
منتظر19 مدیر استارتر عضویت: 1395/07/19 تعداد پست: 935 عزیزم منم وقتی رفتم دکتر بهم گفت طبق پریودیت ۸ هفته و ۳ روزی وقتی رفتم سونو گف ۵ هفته ۲ روز کیسه زرد ... ان شاالله که اگه صلاحم باشه برای منم همینطور باشه ممنونم عزیزم اروم تر شدم اَللّهُمَّ ارْزُقْنى شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لى قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ ...
helen67 عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 1968 فقط استرس نداشته باش همین خدای من به خاطر همه چیزهای خوبی که بهم دادی شکر ،شکر ،شکر.دوستت دارم خدا ،همیشه بامن باش.
1375hani عضویت: 1396/04/14 تعداد پست: 2755 ان شاالله که اگه صلاحم باشه برای منم همینطور باشه ممنونم عزیزم اروم تر شدم لقاح دیر و زود داره اصلا نترس 🤗🤗
helen67 عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 1968 گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه رادر بغل سنگ نگه می دارد خدای من به خاطر همه چیزهای خوبی که بهم دادی شکر ،شکر ،شکر.دوستت دارم خدا ،همیشه بامن باش.