2777
2789

من طبق اولین روز اخرین پریودیم باید ۷ هفته و ۶ روز باشم . سونو پنج هفته و دو روز نشون داد و قلبشم دیده نشد. رشدش خیلی کم بوده نه؟ سقط میشه؟ امیدی نیست ؟ دکترم تا آخر هفته بستس . کسی شزایط مشابه منو داشته؟ الان عکس سونومو میزارم

اَللّهُمَّ ارْزُقْنى شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لى قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ ...

اَللّهُمَّ ارْزُقْنى شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لى قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم وقتی رفتم دکتر بهم گفت طبق پریودیت ۸ هفته و ۳ روزی وقتی رفتم سونو گف ۵ هفته ۲ روز کیسه زرده اشم دیده نشد 

۱ هفته بعدش رفتم قلبشم تشکیل شده بود فقط استرس نداشته باش ک سمه برات

من بلد نیستم ولی دعا میکنم که سالم و سلامت دنیا بیاد هرچی خدا بخواد همون میشه پس بیخودی نگران نباش ...

ممنون عزیزم اینقدر گریه کردم اولش . ولی دیگه سپردم به خدا هر چی قسمتم باشه همون میشه ممنونم ازت

عزیزم منم وقتی رفتم دکتر بهم گفت طبق پریودیت ۸ هفته و ۳ روزی وقتی رفتم سونو گف ۵ هفته ۲ روز کیسه زرد ...

ان شاالله که اگه صلاحم باشه برای منم همینطور باشه ممنونم عزیزم اروم تر شدم