سلام دوستان ازمایش بتا دادم یه هفته پیش مثبت بوده عددش ۳۳۶ ولی دکترم سونو واسه امروز نوشته بود رفتم سونو هیچی دیده نشد لکه بینی هم چن روزه دارم الان دکترم نیس خیلی نگرانم نمیدونم باید چیکار کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی ❤🌸🌹🌺 میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
من هورمون شیرم یکم بالاس بهم قرص داد،هورمون شیر خطرناکه؟؟ واینکه قرص استروژن داد بهم من ک پریودیام منظمه پس چرااین قرصو داد؟ تا مصرفش قطع شه پریود میشم؟؟ ینی میشه استروژن رو خورد و باردار شد؟؟؟؟؟ خاااهش میکنم ج بدید
در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید