2777
2789
عنوان

سوسک

221 بازدید | 19 پست

آقا خونه ما چندین ساله خیلی سوسک داره. ازین حمومی بالدار بزرگا😭😭 منم خیلیییی میترسم از هیچ موجود دیگه ای اینقد نمیترسم. هر کاری بگین کردیم هر چی سم بوده گذاشتیم اسپری و پودر و خمیر و کوفت و زهر مار و همه چی. کسی نمیدونه چیکار باید کرد؟ منشاشونم بیشتر حمومه خیلی هستن اونجا ولی وقتی در حمومو کلن میبندیم و درز ها رو میبندیم نمیدونم بازم از کجا میان. اگه کسی تجربه ای داره بگه.

تعداد رای : 9
نظرسنجی
مشکل اساسیه خونتونو کلا اتیش بزن همشون با هم بسوزن
3
33%
اینقد گریه کن کور شی نبینیشون
1
11%
کاری نمیشه کرد برو خودتو بنداز جلو ماشین راحت شی
5
55%
Hakuna matata! طراحی لباس میکنمو نقاشی میکشم😋😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اسید کاشی یا جوهر نمک بریز تو تموم دریچه های فاضلاب خونه 

فن رو هم حتما نگا کن ... شاید از اونحا میان 

یا دریچه تخلیه ماشین لباسشویی رو نگا کن ک از دیوار رد میشه جای خالی داره با نایلون و روزنامه بگیر 

عزیزم اسید کاشی یا جوهر نمک بریز تو تموم دریچه های فاضلاب خونه  فن رو هم حتما نگا کن ... شاید ...

باشه حتما. مرسی از نظرت🙏❤

Hakuna matata! طراحی لباس میکنمو نقاشی میکشم😋😊

اسپری کامی بگیر وقتی خونه نیستید بزن چون بوش زیاده بعد دو ماه دیگه تکرارش کن تا اگه جایی تخم هم گذاشتن و بچه ها دنیا اومدن اونا هم از بین برن فوق العاده هستش، من گرفتم سه بار زدم (هر دو ماه یکبار) کاملا نسلشون منقرض شد از تو خونمون

استارتر من از چند نفر شنیدم 

راه حل قطعیش اینه ک گازوییل بریزی تو تمام راه آب ها و چاه های خونه میگن کلا نیست میشن 

من انجام ندادم چون طبقه ی ۶ هستم همش میره پایین 

شما اگه میتونی امتحان کن