بچه من ۴۰ روزشه ؛ وزن یک ماهگیش خوب نبود دارم با شیرم شیرخشک میدم ولی نمیدونم چقدر بدم، اول شیر خودمو میدم بعد شیرخشک؛ بین ۳۰ تا ۶۰ میلی بهش میدم ولی بعضی وقتا هنوزم دنبال بقیشه ، نمیدونم چقدر بدم چیکار کنم
آخه روی شیشه کلا زده ۱۸۰ میلی لیتر واسه ۱ ماهگی ولی من شیر خودمم یکم هست. هرجورم حساب میکنم این بیشتر ازین حرفا میخواد شما چیکار میکنین چقدر شیر خشک میدین؟ چندساعت یکبار؟
امضای خدا پای تمام خواسته های دلتون که فقط خودش میدونه❣
هر چقد میخوره و دوس دارخ بش بده هر وقت دوس داره بزار بخوابه فقط مواطب باش کلا شیر خشکی نشه سینت پس بزنه .هربچه یه مدله اصن نمیشه یه مقیاس برا همه بچه ها ب کار برد
✨هر کَسْ بدِ ما به خَلْق گویَدْ✨ماچهرِه زِ غَمٰ نِمیخَراشیمْ💫مـــــــــــــــا خوبي او به خَلْق گوییمٰ⚡️تا هَرْ دو دروغ گفته باشیـــمْ👊👊👌
تو این سن در کنار شیر خودت... روزی 3،4 بار نهایت 60 سی سی بدی کافیه
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
خانوما منم کمکی شبا به بچم ۹۰سی سی شیرخشک نان۱میدم الان۱۴ام سه ماهش کامل میشه نان۲بخرم یا۱
تا 6 ماهگی 1 باید بدی
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
یک ماه اول خیلی گریه میکرد فکر کردیم دلدرد داره ولی از وقتی فهمیدیم شیرم کمه و شیرخشک میدم خیلی آروم تره؛ یکم بعضی وقتا شیرا برمیگرده تو گلوش هی قوت میده ازشوننمیگذره موقع بیدارشدن پیش میاد یکم میترسم
امضای خدا پای تمام خواسته های دلتون که فقط خودش میدونه❣