2777
2789
عنوان

مامانایی که شیرخشک میدین خواهشا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 92 پست
قانونی نداره ؟ هی میخواد بخوره ولی خیلیم جیش‌میکنه نم میده مخصوصا شبها

بچه ای هم شیرمادر هم خشک میخوره طول میکشه تا حدش دستت بیاد ک با چقد سیر میشه 

ولی بچه ای ک کامل شیزخشکیه تو چند روز حد ش دستت میاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر چقد میخوره و دوس دارخ بش بده هر وقت دوس داره بزار بخوابه فقط مواطب باش کلا شیر خشکی نشه سینت پس بزنه .هربچه یه مدله اصن نمیشه یه مقیاس برا همه بچه ها ب کار برد

✨هر کَسْ بدِ ما به خَلْق گویَدْ✨ماچهرِه زِ غَمٰ نِمیخَراشیمْ💫مـــــــــــــــا خوبي او به خَلْق گوییمٰ⚡️تا هَرْ دو دروغ گفته باشیـــمْ👊👊👌
اگه با شیر خودت وزن نگرفته پس بیشتر از این باید بدی  هرچقد میخواد بهش بده ولی ب قوطی محل نزار& ...

جدی پس خیلی عجیب‌ نیست دلش میخواد زیاد بخوره

امضای خدا پای تمام خواسته های دلتون که فقط خودش میدونه❣
بچه ای هم شیرمادر هم خشک میخوره طول میکشه تا حدش دستت بیاد ک با چقد سیر میشه  ولی بچه ای ک کام ...

آره ۱۰ روزه بهش شیر خشک میدم هنوز دستم نیمده فقط میدونم هنوز گشنس چون پستونک رو با تمام وجود میمکه

تو این سن در کنار شیر خودت...  روزی 3،4 بار نهایت 60 سی سی بدی کافیه 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
خانوما منم کمکی شبا به بچم ۹۰سی سی شیرخشک نان۱میدم الان۱۴ام سه ماهش کامل میشه نان۲بخرم یا۱

تا 6 ماهگی 1 باید بدی

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
رفلاکس و کولیک و .. ک نداره ؟؟

یک ماه اول خیلی گریه میکرد فکر کردیم دلدرد داره ولی از وقتی فهمیدیم شیرم کمه و شیرخشک میدم خیلی آروم تره؛ یکم بعضی وقتا شیرا برمیگرده تو گلوش هی قوت میده ازشون‌نمیگذره موقع بیدارشدن پیش میاد یکم میترسم

بچه ۴۰ روزه هر چقد بدی میخوره سیری رو متوجه نمیشه که بعدش میاره بالا 

شیر دادن زیاد باعث رفلاکس میشه 

برا بچه ای که فقط شیر خشک میخوره تو این سن هر ۲ ساعت ۶۰ سی سی کافیه دیگه شما شیر خودتم میدی

حواست باشه!