2777
2789

پسرم 17 اسفند 4ماه تمام میشه میترسم ببرم واکسن به نظرتون چکار کنم هرچند من سمنانم میگن اینجا خبری از کرونا نیست اما باز میترسم.

هیچ ثروتی چون خرد وهیچ فقری چون نادانی نیست    هیچ میراثی چون ادب وهیچ پشتیبانی همانند  مشورت نیست

منم باید میبردم نبردم تا کرونا عم تموم نشه نمیرم

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم باید میبردم نبردم تا کرونا عم تموم نشه نمیرم

میدونی تا چند روز نبری اشکال نداره آخه میگن این واکسنها باید حداکثر یه هفته جاداره نزنین 

هیچ ثروتی چون خرد وهیچ فقری چون نادانی نیست    هیچ میراثی چون ادب وهیچ پشتیبانی همانند  مشورت نیست

منم ۲۳ این ماه واکسن ۴ ماهگیشه باید بزنم

۲ ماهگیش تب کرد دکترش گفت ایندفه یک ساعت قبلش حتما استامینوفن بده ولی بهداشت استامینوفن  قبلش دادن رو رد میکنه

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 
منم ۲۳ این ماه واکسن ۴ ماهگیشه باید بزنم ۲ ماهگیش تب کرد دکترش گفت ایندفه یک ساعت قبلش حتما استامین ...

همون بچه منم تب کرد 2ماهگیش بیشتر از این میترسم با وجود دادن استامینوفن

میدونی تا چند روز نبری اشکال نداره آخه میگن این واکسنها باید حداکثر یه هفته جاداره نزنین 

من پسرم 4 سالشه اون واکسن فلج اطفال بود گفتن اون زمان نبود قرار بود هفته قبل ببرمش ولی بهداشت بنظرم جایی نیس تو این شرایط بچه بره

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤
من ۲۳ اردیبهشت باید یکسالگیشو بزنم از الان تو فکرم 😑

پسر منم 28 اردیبهشت ی ساله میشه😘بچه شما چ کارایی میکنه راه میره?غذا چیا میخوره