2777
2789

سه روز بود که بهترین دوستم مبتلا به آنفولانزا شده بود… به او گفتم روش درمانی “پیاز در جوراب” را امتحان کند… و امروز او خوب شده بود! واقعا تاثیر داشت!

سپس او پاسخ‌هایی از دنبال‌کنندگان‌اش که این روش را امتحان کرده‌بودند دریافت کرد:

دیانا مستره: هاهاها عجب راه‌حلی!

پگی: ممنونم جنیفر! روش درمانی پیاز در جوراب واقعا موثر است! داشتم از تب می‌مردم و پیاز به دادم رسید!

یکی از خوانندگان او در شرایط بسیار بدی بود و این روش را امتحان کرد….واقعا موثر بود:

من این روش را روی مادرم امتحان کردم. تبش بسیار بالا بود و کارکنان بیمارستان نمی‌توانستند آن را پایین بیاورند. وقتی داشتم این کار را می‌کردم، آن‌ها شگفت‌زده نگاهم می‌کردند اما به هرحال این روش موثر بود.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۱۰ فایده پیاز که تا حالا نمی‌دانستید

دکتر لورن فدر، پزشک هومیوپاتی مستقر در لس آنجلس و نویسنده کتاب بارداری طبیعی، معتقد است که پیاز واقعا قدرت شفادهندگی دارد.

او پیشنهاد می‌کند در زمان سرماخوردگی یک کیسه‌ی کوچک پیاز در اتاق بگذارید، این کا ر به بهبود احتقان کمک می‌کند. گذاشتن پیاز در جوراب علاوه بر درمان سرماخوردگی، برای گوش‌درد، دندان‌درآوردن و عفونت مثانه هم کاربرد دارد.

حالا اگر سرماخورده‌اید باید چه کار کنید؟ کمی از یک پیاز را برش دهید و درجای مناسبی در کف پای‌تان بگذارید. می‌توانید پیاز قرمز یا سفید استفاده کنید. وقتی هر برش پیاز را در جای مناسب خود گذاشتید، یک یا دو جفت جوراب بپوشید و با یک یا دو بالش پای‌تان را بالا بیاورید و بخوابید.

وقتی بیدار شدید خون‌تان تسویده شده‌است و باکتری‌ها، میکروب‌ها و عوامل بیماری‌زا کشته شده‌اند زیرا پیاز خاصیت ضدباکتری و ضد ویروسی قوی دارد.

باش

من امتحان کردم هم برای خودم و هم پسرم تقریبا دو هفته پیش اولین نفر رو خودم تست کردم و نتیجه گرفتم بدن درد شدید داشتم و کمی تب صبح پاشودم خوب شده بودم الان سه سا چهار بار این کار رو امتحان کردم حتی اخرین بار دیشب پسرم گلو درد داشت و من دارو نداشتم تو خانه خوابوندمش پیاز رو تو جورابش گذاشتم کمی هم تب داشت ماشالله همین الان کنارم خوابیده 

برای تب که خوبه عرق کاسنی زودتر تاثیر میزاره برای تب نصف استکان بخوری وبه پیشونی وکف پا بزنی روغن ...

من عرق کاسنی هم امتحان کردم برا تب پسرم چند وقت پیش سریع خنک میکنه بدن ولی پیاز رو توصیه می کنم من تا بدنم درد میکنه که بفهمم میخوام سرما بخورم یا احساس می کنم میخوام سرما بخورم پیاز رو می زارم کف پام صبح پا میشم   خوب شدم ... حتی چند شب پیش به هر حال می تونید تو اینترنت مطالعه کنید خواستم تجربیاتم رو در اختیارتون بزارم مخصوص با این سرماخوردگی های استرس زا که این اواخر میترسیم کرونا نباشه البته من به هیچ کس قطعی توصیه نمی کنم باید خودتون تحقیق کنید

واقعا امتحان کردی؟واقعا بدون دارو تبش پایین اومد؟

برا خودم طی دو هفته گذشته سه باز امتحان کردم اولین بار بدن درد داشتمو علایم سرماخوردگی کسل و بی حوصله  گفتم بزار پیاز میزارم ببینم چی میشه صبح بلند شودم  بخدا خوب شوده بودم و بعد صبحانه هم قرص سرماخوردگی کلداکس یک دانه خوردم ..دو شبم برا پسرم گذاشتم تا دیشب پسرم گفت گلوم درده بچه ام 5 سالشه  تو خونه شربت نداشتم پسرمم قرص نمیخوره  گفتم بزار پیاز میزارم  که اذیت نشه یه وقت از استرس کرونا ... دیگه همه این روزها درگیره کرونا هستیم  پیاز گذاشتم جوراب پوشیدم الحمدالله هنوز خوابه اگه گلوش اذیت میشود بالاخره پا میشود گریه می کرد  نگاهش کردم تب نداره خداروشکر

۱۰ فایده پیاز

دکتر لورن فدرمعتقد است که پیازواقعا قدرت شفادهندگی دارد. گذاشتن پیازدرجوراب علاوه بر درمان سرماخوردگی، برای گوش‌درد، دندان‌درآوردن و عفونت مثانه هم کاربرد دارد.حالا اگر سرماخورده‌اید باید چه کار کنید؟ کمی از یک پیاز را برش دهید و درجای مناسبی در کف پای‌تان بگذارید. می‌توانید پیاز قرمز یا سفید استفاده کنید. وقتی هر برش پیاز را در جای مناسب خود گذاشتید، یک یا دو جفت جوراب بپوشید و با یک یا دو بالش پای‌تان را بالا بیاورید و بخوابید.وقتی بیدار شدید خون‌تان تسویده شده‌است و باکتری‌ها، میکروب‌ها و عوامل بیماری‌زا کشته شده‌اند زیرا پیاز خاصیت ضدباکتری و ضد ویروسی قوی دارد