2777
2789

بچه ها یه سوال من ظهر زیر دلم تیرکشید یه دردی گرفت بعد ول کرد سمت راستم الانم پهلوم درد میکنه اون درد هم یکم درد میکنع نه خیلی بعد ببخشید البته رفتم دستشویی موقع ادرار حس کردم بچه پایین ادرار خیلی بد میومد انگاری به خودم فشار میومدم من همیشه تکوناش تو سمت معدمه الان تو پهلوم میزنه به نظرتون چیه ؟؟

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دردس مثه درده پریودیه با این تفاوت ک میگیره و ول میکنه اویل درد مثلا شاید هر نیم ساعت ولی بعدش هی زم ...

نه مث درد زایمان نیست تو نت خوندم ولی تکوناش پایین تر و اینکه احساس میکنم ادرارم با فشار میاد چی انگار راه مثانم بسته شده 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕

اگر فکر میکنی حس متفاوتیه کااااامل و مطلق استراحت کن و صبح برو اورژانس یه بیمارستان خوب 

اصلا ناییست

ایستادن برای زن باردار مضره 

اگر احساس میکنی اومده پایین خوب نیست 

در کل بهتره خییییلی مواطب باشی

طراحی تابلوهای نقاشی اتاق کودک 
اگر فکر میکنی حس متفاوتیه کااااامل و مطلق استراحت کن و صبح برو اورژانس یه بیمارستان خوب  اصلا ...

برا این مریضی میترسم برم چیزیم نباشه الان داره تکون میخورده بالای نافم 

درد زایمان جنین پسربا دخترفرق میکنه دختر میگیره ول میکنه فاصله ی دردزیاده وساعات نزدیک زایمان درد زود ب زودمیشه 

ولی پسرازهمون روز زایمان دردشدید میگیری پادرد کمردرد و...

◄ نِوِشتَטּ کــار مـَטּ نیســـتـــ ► 
درد زایمان جنین پسربا دخترفرق میکنه دختر میگیره ول میکنه فاصله ی دردزیاده وساعات نزدیک زایمان درد زو ...

برا من دختر کمردرد که دارم تکوناش سمت بالا نافم همیشه تو سمت معدم بود یا تو پهلوم 

برا این مریضی میترسم برم چیزیم نباشه الان داره تکون میخورده بالای نافم 

با رعایت بهداشت برو عزیزم ،اگه فاصله رو رعایت کنی و ب چیزی دست نزنی یا اگه زدی بشوریو فلان چیزی نمیشه ک ،تو هوا نیس روی سطوح ممکنه باشه

خب ایشالله ک چیزی نیس ،ولی حتما دکتربرو ،خیالت راحت شه

فداتشم عزیزم مرسی 💓 این مریضی اومده والا میترسم برم بیمارستان چیزیم نباشه برم مریضم بشم