2777
2789
عزیزم انشالله که باردار میشی منم خیلی بی بی منفی زدم اما این بار که مثبت شد خیلی خوشحال بودم دوست دا ...

ممنون گلم. اره رحم پاکه به خاطر اونه ، حتما چرک خشک کن بخور عفونت نگیری، من بعد سقط عفونت شدید گرفتم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون گلم. اره رحم پاکه به خاطر اونه ، حتما چرک خشک کن بخور عفونت نگیری، من بعد سقط عفونت شدید گرفتم ...

یعنی ممکنه عفونت بگیرم

واسه چی آخه؟

خدایا شکرت
چند روز بعد از سقط میتونیم نزدیکی داشته باشیم باید برای نزدیکی هم صبر کنیم

یکم صبر کنی بهتره عزیزم. بذار یه دوره پریود بشی حداقل، بعد اقدام کن گلم. الان رحم حالت زخم داره. یکم طول میکشه خوب بشه. 

یکم صبر کنی بهتره عزیزم. بذار یه دوره پریود بشی حداقل، بعد اقدام کن گلم. الان رحم حالت زخم داره. یکم ...

نه منظورم برای اقدام نیست نزدیکی با جلوگیری ک مشکل نداره بعد قطع شدن خون ریزی؟

خدایا شکرت
اره خیلی احتمالش بالاس، به خاطر ضعف بدن، تازه من کم خونی هم گرفتم یکم. 

من خیلی خون از دست دادم یکشنبه قراره سونو بدم برای بقایا خداکنه رحمم پاک باشه

خدایا شکرت
من خیلی خون از دست دادم یکشنبه قراره سونو بدم برای بقایا خداکنه رحمم پاک باشه

ان شاء الله که چیزی نمونده سعی کن چیزای گرم بخوری تا رحمت پاک بشه، واسه من هیچی نمونده بود با داروهای گیاهی. 

چطوری وزن کم کردین ، منم باید کم کنم ولی نمیتونم. تو بارداری قندم لب مرز شده بود.  من کم کاری ...

متفورمین قرص قنده البته من گلوکوفاژ میخوردم خارجیه اما جفتش قرص قنده من پیاده روی میکردم تو خونه روزی نیم ساعتم  نیم ساعتم حلقه میزدم تا۱۲کیلو تو ی ماه لاغر کردم