الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم من بعد ۸ماه بعد سقطم اقدام کردم چون دیابت و تیرویئد داشتم وزنم کم کردم۱۲کیلو اینم بگم ک بچم۳ماه بود ک ایست قلبی کرده بود باید ببینی دکترت چی میگه من دکتر زنان بهم گفت س ماه بعد میتونی اقدام کنی اما دکتر غدد ب خاطر دیابتم تا یک سال مطلقا اجازه ی بارداری نمیداد تا اینکه وزنمو اوردم پایین
منم دقیقا شرایط شما رو داشتم. توقف رشد تو شش هفته و سقط در ۱۰ هفته، با دارو گیاهی دفعش کردم.
دکترم گفت بعد یک ماه میتونی اقدام کنی. ولی من ۵۰ روز بعد سقط تازه پریود شدم. ماه اول رفتم سونو گفت فولیکولی نداری، ولی نمیدونم الان چرا ۵ روزه عقب انداختم بیبی چک هم میزنم منفیه . ☹
بله یعنی از ماه چهارم اقدلم میکردم اما چون استرسم بالا بود نمیشدم ک دکتر گفت برو اقدام کن بعد اگه دیدم تا۴ماه دیگه نمیشی بیا دارو بدم تخمدانت تقویت بشه ک خداروشکر واسه استرسم بود