2777
2789

عزیزم من به توصیه پزشکم بعد ۴ماه

البته قبلا هم سقط داشتم و دیرتر شد

اگر کم خونی شدید نداری ۴ماه خوبه

دکترم بمن آهن و اسیدفولیک بلافاصله بعد سقط داد 

خدایا بامید تو    💚🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀️ورزش در رمضا        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من بعد ۸ماه بعد سقطم اقدام کردم چون دیابت و تیرویئد داشتم وزنم کم کردم۱۲کیلو اینم بگم ک بچم۳ماه بود ک ایست قلبی کرده بود باید ببینی دکترت چی میگه من دکتر زنان بهم گفت س ماه بعد میتونی اقدام کنی اما دکتر غدد ب خاطر دیابتم تا یک سال مطلقا اجازه ی بارداری نمیداد تا اینکه وزنمو اوردم پایین

میترسم دیر باردار بشم اخه این سری ۹ ماه طول کشید همسرم تحرک اسپرمش ۰ بود اما با ویتامین و دارو ۱ شد برج ۵ و برج ۹ رازدار شدم اما باز میترسم

خدایا شکرت

منم دقیقا شرایط شما رو داشتم. توقف رشد تو شش هفته و سقط در ۱۰ هفته، با دارو گیاهی دفعش کردم.

دکترم گفت بعد یک ماه میتونی اقدام کنی. ولی من ۵۰ روز بعد سقط تازه پریود شدم. ماه اول رفتم سونو گفت فولیکولی نداری، ولی نمیدونم الان چرا ۵ روزه عقب انداختم  بیبی چک هم میزنم منفیه . ☹

بعد سقط طبیعی جلوگیری داشتین

بله یعنی از ماه چهارم اقدلم میکردم اما چون استرسم بالا بود نمیشدم ک دکتر گفت برو اقدام کن بعد اگه دیدم تا۴ماه دیگه نمیشی بیا دارو بدم تخمدانت تقویت بشه ک خداروشکر واسه استرسم بود

منم دقیقا شرایط شما رو داشتم. توقف رشد تو شش هفته و سقط در ۱۰ هفته، با دارو گیاهی دفعش کردم. دکترم ...

عزیزم انشالله که باردار میشی منم خیلی بی بی منفی زدم اما این بار که مثبت شد خیلی خوشحال بودم دوست دارم اون روزا باز تکرار بشه

اما من شنیدم ک بعد سقط سریع باردار میشی 

خدایا شکرت
عزیزم من بعد ۸ماه بعد سقطم اقدام کردم چون دیابت و تیرویئد داشتم وزنم کم کردم۱۲کیلو اینم بگم ک بچم۳ما ...

چطوری وزن کم کردین ، منم باید کم کنم ولی نمیتونم. تو بارداری قندم لب مرز شده بود. 

من کم کاری تیروئید گرفتم تو بارداری، دکتر واسه لاغری بهم قرص متفورمین داد. نمیدونم تاثیر داره بخورم یا نه.