2777
2789

الان  تو تلگرام دیدم مهد کودک پسرم تا ۱۶فروردین تعطیله

فردا میرم کتاباشو بیارم تو خونه باش کار کنم

یه چیز دیگع بگم امروز یه سر رفتم بیرون کار مهمی داشتم باور کنید خیلیا رعایت نمیکردن من ماسک زدم ودستکش ویه الکلم برده بودم باخودم زود زود میزدم بعد خیلیا باهم روبوسی میکردند یا دست میدادن باهم😐

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم شیر میدم واقعا چقدر اسفند همیشه شاد و قشنگ بود  الان صبح تا شب تو خونه هی بررسی میکنم گر ...

چقد الان تعطیلی بچه ها تلخه واقعا تعطیل شدن اخر اسفند یه حال دیگه ایی داشت 

چقد الان تعطیلی بچه ها تلخه واقعا تعطیل شدن اخر اسفند یه حال دیگه ایی داشت 

ما بچه بودیم که تعطیل نمیکردن باید تا روز اخر میرفتیم

اما بچه ها عالمی دارند واسه خودشون شاید الان انقدرام بهشون بد نگذره😄

ما نوزاد داریم مجبوریم خونه بمونیم رعایت کنیم 

خوب میکنین

ننم رفته بودم بیبی چک بگیرم😔

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍
ما بچه بودیم که تعطیل نمیکردن باید تا روز اخر میرفتیم اما بچه ها عالمی دارند واسه خودشون شاید الان ...

نه بچه ها الان وضعیت رو میفهمن اونا هم نگرانن مطمئنم که بهشون خوش نمیگذره