2777
2789
عنوان

بچه ها ساعت ۱۱برای دوتا میخ زدن دیره اصابم خردشده بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 35 پست

ما یه بار ساختموت روبروییمون سافت ۲ شب داشتن دیوارو سوراخ میکردن که کولر نصب کنن😮

یعنی صداش کل محلو گرفته بود یکی از همسایه ها رفت تو کوچه که اعتراض کنه دوقورتو نیمشونم باقی بود انقد کوبندن تا یک ساعت بعد که کارشون تموم شد

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین الان صدای کوبیدن یه وچیزی بالا سرم می اومد😑

چی میتونم بگم واقن بد موقعس ...

بنظرم جوابشونو ندین دیگه هم کارای صدا دار رو واسه شب نذارین 

پیج پسر کوچولوم  roham_asadiii

ای بابا پسر همسایمون این روزا که تو خونه قرنطینه هست اینقدر جیغ میکشه ما هیچی نمیگیم بعضیا چقدر لوسن 

حالا شماهم صبح میزدی به دیوار واجب که نبود 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

مسلماً ساعت ۱۱ برای میخ زدن به دیوار وقت مناسبی نیست ، اما من معمولاً تذکر نمیدم ، ولی مطمئنم اگه من همچین کاری بکنم همسایه ها حتماً زحمت میکشن تذکر میدن 😑

با خبر باش پس از ظلمت این چند صباح ، صبح دولت بدمد ، شادی ما پشت در است 

من خودم بشخصه حساسم 

هم رعایت میکنم هم بار اول درموردش با همسادمون صحبت میکنم(رو جای پارک و آهنگ بلند حساسم  )

ولی خانوادم نه میگن اون دنیا همساده جلوتو میگیره و..

اخه کار اشتباهو نباید جلوشو بگیری؟

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  

تو آپارتمان ساعت ۱۱ یخورده دیره  عزیزم،والله بالایی ما تا چند دقیقه پیش انگار داشت اسباب کشی میکرد، البته برادرشوهرم اینان دوتا بچه داره یعنی فقط میخوان سقف و بیارن پایین ولی چاره ای جز تحمل نداریم

دِلِ مَن هَر چِه غَلَط بود فَراوان کَردی

نباید ساعت یازده شب میخ میکوبیدین .شاید میخوان برن سر کار زود میخوابن.ببخشید رک گفتم.الان اعصابا همه ضعیف شده یکی دوتا بشه مردم گارد میگیرن دیگه.حالا عیبی نداره.تازه رفتین اونجا قلقشون رو نداشتین .خودتون رو ناراحت نکنین🌹🌹

با عذرخواهی شعور خوتونو نشون بدید و اونارو شرمنده کنید که انقد زود واکنش نشون دادن

مسلما بی شعور تر از این حرفاهستن ک بفهمن و دفعه بعد پرو تر میشن

کاربری ماه دختم الکی الکی تعلیق شد.