2777
2789
عنوان

یکم امید😊 سبزه عید رو از کی بذاریم

342 بازدید | 24 پست

من هرسال مامانم برای هممون میذاشت امسال با این اوضاع که بیرون نمیرم ازش بگیرم خودم میذارم

فقطم عدس دارم تو خونه😁

از کی بذارم؟

شما چی میذارید و از کی؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منتظرم یکی بیاد بگه چرا اینقدر بیخیالید 

ما عید نداریم 

باشه بابا نداریم 

ولی برای دل خودمون هفتسین پهن میکنیم و نمیریم عید دیدنی باو

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔

چه تاپیک خوبی 💕 واقعا یه لحظه بین این همه استرس و حرف ویروس و مشکلات، عید رو یادم آورد ❤

🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم  و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸
منتظرم یم بیاد بگه چرا اینقدر بیخیالید  ما عید نداریم  باشه بابا نداریم  ولی برای ...

من عاشق عید و هفت سینم، همه نگرانیم اما نباید نگرانی غلبه کنه به ما که فلجمون می کنه

دنیا با بیماریهای فجیع تری مثل طاعون، وبا،جذام و... جنگیده و پیروز شده

من امروز ماش گذاشتم ولی فکر کنم زوده :))

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
یعنی عدس دیرتر در میاد؟ نور خوبی هم ندارم تو خونه

اره دیگه نیازی به نور نیست

یک شب عدس روتوی اب بزار و فرداش خالی کن و توی یه ظرف لای دستمال نمناک بزار وقتی ریشه رد توی ظرف مورد نظرت بزار و روش دستمال نمناک بزارو هرروز بهش اب بده و نمناکش کن تمام این فرایند باید توی تاریکی باشه مثل زیر کابینت

وقتی سبزشد دستمال رو بردار و هرروز یکمی جلوی نور بزار تا سبز پررنگ بشه سبزه ت

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  
من عاشق عید و هفت سینم، همه نگرانیم اما نباید نگرانی غلبه کنه به ما که فلجمون می کنه دنیا با بیماری ...

منم هم سبزه نارنج گذاشتم هم دارم دیزاین ظرفهای هفتسینمو انجام میدم 

من به دل خودم نگاه میکنم بی خیال و بی تفاوت نیستم ولی افسرده هم نیستم به جاش نگرانیمو دارم 

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔
منم هم سبزه نارنج گذاشتم هم دارم دیزاین ظرفهای هفتسینمو انجام میدم  من به دل خودم نگاه میکنم ب ...

با هسته نارنج چجوری سبزه درست میکنی؟روششو میگی؟

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست