2777
2789
عنوان

کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 3797 بازدید | 193 پست

انقدر گفتن خوشکلی دوس دارم عکست رو ببینم، ،والا اگر بری شکایت کنی شاید بدتر شه چون مادر پدرت پشتت نیستن

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن با هر طلاق عرش خدا میلرزه😫👎

نه نگران عرش خدانباش

تواون دنیاهم بخوای به خدابگی چرااین زندگی بد روبه من دادی  

خدا میگه من به توقدرت انتخاب دادم خودت خواستی و موندی تواون دنیانمیتونی خداروبازخواست کنی

درسته انتخاب پدرت دست خودت نبوده ولی انتخاب شوهر باخودته حالاکه انتخابت اشتباه بوده خدا راه گذاشته جلو پات تاخودتو نجات بدی

دیگه تصمیم باخودته

آقایون به هیچ وجه حق ندارن درخواست دوستی بدن😡

اه اه اه اسی قبلا هم زدت؟😓😓😓😓😓😓

اگه موافقی از لایکت ممنون میشم، اگه مخالفی از اینکه ریپلای نمیکنی!من از جر و بحث متنفرم دوست مخالف!اینجا هم مثل شما دلم میخاد نظرمو بگم حتییییییی اگه مخالف شماست!دقت کن پس!
نه نگارعرش خدانباش تواون دنیاهم بخوای به خدابگی چرااین زندگی بد روبه من دادی   خدا میگه من به ...

دقققیییقااااا...نمیدونم ما چرا نگران خودمون نیستیم ولی نگران عرش خدا هستیم!!

اگه موافقی از لایکت ممنون میشم، اگه مخالفی از اینکه ریپلای نمیکنی!من از جر و بحث متنفرم دوست مخالف!اینجا هم مثل شما دلم میخاد نظرمو بگم حتییییییی اگه مخالف شماست!دقت کن پس!
دقققیییقااااا...نمیدونم ما چرا نگران خودمون نیستیم ولی نگران عرش خدا هستیم!!

یعنی مگه میشه کسی انقدرعذاب بکشه بعدبگه اگه من خودمونجات بدم عرش خدا روچیکارکنم

آقایون به هیچ وجه حق ندارن درخواست دوستی بدن😡

یخمک چقدر برات ناراحت شدم.بعد نماز صبحت ۱۲۱ بار یا مانع بگو نیت اینکه دست از کتکاری و کارای بدش برداره..یا مانع رو که گفتی بعدش بگو خدایا فلانی زاده فلانی رو از اینکار مثلا کتکاری یا هرچی منع کن.دعا نکن بمیره  .دوتا بچه داری ازش کی بچه هاتو نگه میداره اخه.دعا کن خوب بشه .دعای محبت بنویس روکاغذ بزن تو اب بده بخوره..۲۲ بار ذکر یا ودود بخون به قند هرموقع چای خاست همون قندا را بده بخوره

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است
میومد منو تو اون وضع میدید؟ حقو ب شوهرم میداد قطعا. اره کوتاهی از من بود حقم بود

چرااااا؟

میگن با هر طلاق عرش خدا میلرزه😫👎

فعلا که با افکار خانوادت عرش خدا بیشتر به لرز اومده...اونا نمیخواد نگران لرزش عرش خدا باشن...خودشون رو دریابن که بچشون داره از دست میره...چه بهونه ها

دوست عزیز اگه با نظرم مخالفی و جنبشو نداری ریپلای نکن مجبورت که نکردن که جواب بدی😒...نی نی یار بیا با من مدارا کن...ناموسا الکی لغو نکنین😒 
یعنی مگه میشه کسی انقدرعذاب بکشه بعدبگه اگه من خودمونجات بدم عرش خدا روچیکارکنم

بهانه عزیزم بهااانههه...پنج تا نون نحس هلاکویی