2777
2789
عنوان

بچه ها دمه عیده بدوویین بیاین راه حل بدین برای چاق شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 107 پست
😂

بخدا خیلیا نمیشناسن منو الان اسنقدر لاغر بودم شبی اسکلت متحرک یودم الان شدم دو تا لپ متحرک

و اینک ب بدنت حتما روغن زیتون بزن

من چون چاق شدم تموم تنم ترک خورد حالا من پوستم خوبه جنسش جای ترکا کمرنگ شد

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا خیلیا نمیشناسن منو الان اسنقدر لاغر بودم شبی اسکلت متحرک یودم الان شدم دو تا لپ متحرک و اینک ب ...

جدی؟؟؟؟ینی در این حد؟؟؟؟؟وای منم میخوام پس،امروز میرم میخرم،از عطاری باید گرفت دیگه؟

جدی منم اصلا باهیچی چاق نمیشم الان ۵۲ام میخوام تا۵۷برسم اگه این خوبه بگیرم امتحان کنم،پندگرفتی اصل و ...

اره خیلی خوبه بخدا.. منو ب ارزوم رسوند

30 تومنه..کپسولش دو رنگه ی طرفش باید نارنجی کمررنگ باشه

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
جدی؟؟؟؟ینی در این حد؟؟؟؟؟وای منم میخوام پس،امروز میرم میخرم،از عطاری باید گرفت دیگه؟

اره

ی چن لحظه عکس قبل و بعدمو میفرستم ببین

اره خیلی خوبه بخدا.. منو ب ارزوم رسوند 30 تومنه..کپسولش دو رنگه ی طرفش باید نارنجی کمررنگ باشه

بسته بندی یا بازه امروز برم بگیرم اگه به ارزوم برسم ک خیلی دعات میکنم چون هیچی واقعا روم اثرنداره شما چند بودی چند شدی؟؟چه مدتی استفاده کردی؟؟

الان67😕 شکمم بره تو دوس ندارم لاغرشم میخام حلقه بخرم بزنم

من یه مدت خیلی تپل بودم،با همین حلقه زدن شکم پهلوم اب شد خداروشکر،البته اونموقع تو دورانه بلوغ بودم یکمم قد کشیدم لاغر شدم

بسته بندی یا بازه امروز برم بگیرم اگه به ارزوم برسم ک خیلی دعات میکنم چون هیچی واقعا روم اثرنداره شم ...

بسته بندی قوطیه 80 تاییه

رو منم هیچی اثر نداش الان عکسمو ببین باورت ننیشه اینهمه تغییر😂

من مال بدنو گرفتم صورتم باز لاعر شد.

ولی صورتو ک گرفتم بخورم ترسیدم شکم بیارم چندتاشو خوردم دیدم شکم زدم😢قطع کردم

صبر کردم برم باشگاه بعد بخورم

خلاصهکه چشام  دنیاییه     کروناس بمونید خونه اههههه