2777
2789

سلام من ۵ اسفند روز اول پری دورهام ۲۸ روزه و تخمک گذاریم از ۱۱ اسفند شروع میشه.

خیر سرم این ماه میخواستم اقدام کنم. هنوز نشدم باید سوم حداقل میشدم 

28فقط یبار جلوگیری نداشتم ک گفتم نمیگیره

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک بعد از سقطم 7 ماهه اقدامم و هیچ😣الانم پریودم این ماه هم قصد ندارم اقدام کنم چون خونه تکونی دارم 😕

خداوند هیچوقت دیر نمیکنه... هرچیزیو تو زمان درستش بهت میده  
من ک بعد از سقطم 7 ماهه اقدامم و هیچ😣الانم پریودم این ماه هم قصد ندارم اقدام کنم چون خونه تکونی دار ...

چن وقته سقط کردی

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 

منم انشالله از فردا میخوام اقدام کنم😍...بعد ۵ سال جلوگیری برای اولین باره....حس خیلییی خوبی دارم با استرررس فراوان...۳اسفند پریود شدم...و انشالله از فردا میخوام یک روز درمیون اقدام کنم

برای واقعی شدن تیکرم صلوات میفرستین دوستای عزیزم🥰
من ک بعد از سقطم 7 ماهه اقدامم و هیچ😣الانم پریودم این ماه هم قصد ندارم اقدام کنم چون خونه تکونی دار ...

حالا این ماه که قصد نداری حامله میشی

حالا ببین

ماما ام .پیج اینستاگرامم midwifery.motahare
چن وقته سقط کردی

مرداد سقط کردم عزیزم اونم بعد یکسال و نیم باردار شده بودم ک تو 5 ماهگی بخاطر اینکه بی عقلی کردم و خیلی خیلی خیلی راه رفتم سقط شد الان باز درگیرم😢

خداوند هیچوقت دیر نمیکنه... هرچیزیو تو زمان درستش بهت میده