2777
2789

من پارسال توي لثم زير دندون ششم يه حالت افت مانندي زد رفتم دكتر گفت بايد عصب كشي دوباره بشه انجام داد همون روكش قديميو تراشيد گذاشت.. امسال چند ماهه هي درد ميكرد هرروز هي ميرفتم عكس مينداختم ميگفت گيره غذاييه حتي يه دكتره ديگه هم نشون دادم اونم همينو گفت تا هفته پيش وحشتناكتر  شد رفتم منو ارجاع داد يه دكتره متخصص ريشه و گفت بهم خبر بده نظرش چيهاون گفت بخاطر روكشت لثت مشكل پيدا كرده بايد جراحي بشه.. به دكترم گفتم گفت نه مال روكش نيست برگرد بايد دندونتو دوباره خالي كنم عصب كشي بشه😐 پر بشه اگه نشه بكشم بعدا ايمپلنت كن بعدم دهانشويه. داد تاثيري نكرد تازه التهاب لثم بيشتر شده😭😭

فرهنگ يك جامعه رو از رفتار مردمانش با حيوانات ميشه شناخت(گاندي) معتقد به كارما🌿

الان موندم حرف كدوم درسته ... لثم جراحي ميخواد يا دندونم دوباره بايد عصب كشي سه باره بشه و پر بشه نشد بكشن بخداا موندم از دست اين دكترا.. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مفنامیک اسید بخور دو تا با هم

خوردم عزيزم تير ميكشه لثم التهاب پيدا كرده يه وضعي ...  

اره ب منم گفتن باید عصب کشی مجدد بشه یا متخصص ریشه.فعلا دارم همینجوری میگذرونم...تنها کاری ام ک تقریبا جواب میده مایع ژلوفن رو موضعی بزار رو دندون.اگه بهتر شد واسم دعا کن...ممنون

چرکخشک کن بخور. با استامینوفن. ی سیر هم قاچ کن بزار رو دندونت ی چنددقیقه نگه دار‌ دردشو اروم میکنه

اموكسي سيلين خالي بخورم  يا با مترونيدازول... بنظرتون مال لثه ست يا دندون بخداا خل شدم از دست اين دكترااا 

اموكسي سيلين خالي بخورم  يا با مترونيدازول... بنظرتون مال لثه ست يا دندون بخداا خل شدم از دست ا ...

هردوشو هر شیش ساعت بخور .مترونیدازول هم براعفونته.  سیر هم بزار.  اب سرد هم نخور  . 

.

دوتا احتمال داره

ممکنه روکش بلند و نامناسب باشه که درد شدید ایجاد میکنه و باید به اصطلاح آف یا کوتاه بشه

دوم اگر ریشه کانال فرعی داشته باشه ، عفونت و درد مجدد ایجاد میشه که به عنوان نظر شخصی موافق درمان مجدد ریشه نیستم

پس بهتره روکش رو اصلاح کنید و نتیجه رو ببینید

اره ب منم گفتن باید عصب کشی مجدد بشه یا متخصص ریشه.فعلا دارم همینجوری میگذرونم...تنها کاری ام ک تقری ...

اي واي منم اخه دوبار عصب كشي كردم اون دكتر دومي گفت عالي بوده عصب كشيش من نميدونم چه مرگيشه اين لثم اقا دست بهش ميزنم جيغم ميره اسموناا... باشه عشقم اونكار و ميكنم

به حرف متخصص عمل کن. والا من ریشه دندونم عفونت داشت روزی سه بار آب نمک قرقره میکردم . یکمی دردش رو ک ...

يكيش متخصص ريشه هست يكيشم عضو هيات علمي