2777
2789

بیایید امشب برا همدیگه دعا کنیم.دعا برای سلامتی،بازگشت آرامش،ریشه کن شدن این بلای بزرگ،شفای مریضا،... و هر حاجتی که تو دلتون دارید.الهی آمین.

باز آمدم...(کاربر قدیمی)                                                                                                  

تموم نشد؟

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین الان نمازش رو تموم کردم

از ته قلبم واسه سلامتی هم وطنام و همه ی مردم بیگناه دنیا دعا کردم 

انشالله به زودی کرونا‌ هم ریشه کن شه هممون به آرامش برسیم 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

ماازامروزبه مدت ۴۰روزدعای توسل میخونیم تونی نی سایت خواستیدبخونیدبخاطردفع این بلاوسلامتی همه

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
چی عزیزم؟

لیله الرغائب

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 
همین الان نمازش رو تموم کردن  از ته قلبم واسه سلامتی هم وطنام و همه ی مردم بیگناه دنیا دعا کرد ...

ان شاالله

باز آمدم...(کاربر قدیمی)                                                                                                  

دعا کنید خدا همه رو ببخشه و هدایت کنه 

انشاالله مشکلاتمون حل بشه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
همین الان نمازش رو تموم کردم از ته قلبم واسه سلامتی هم وطنام و همه ی مردم بیگناه دنیا دعا کردم  ...

الهی آمین. التماس دعا عزیز

خدایا من بخشیدم، از ته دلم.... توام ببخش، کمک شون کن لطفاً...