2777
2789
میدونم فیک اما عالیه برای چی هزینه کنم این قیمت خیلی هم راضیم برای چندنفرم خریدم نه ریزش مژه نه ه ...

خب ریمل فیک به مرور داغون میکنه مژه هارو و هم چشمو.محصولات چشم رو همچین ریسکی نمیکنن خیلی خطر ناکه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوسه قرمزشو خریدم 120تومن:/فیک داده بهت

نه فیک نیست قیمتش بین 115تا 130هست بستگی به مرکز خریدت داره 

انسان خوبی باش*ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران هدر نده🌹با افتخار یه شیرازیِ تحصیلکرده  
نخریدم جدیدا  ولی همین حدودا بود آخرین بار ک دی جی کالارو چک کردم

من مرداد گرفتم 50

انسان خوبی باش*ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران هدر نده🌹با افتخار یه شیرازیِ تحصیلکرده  
اونی که من خریدم فیک نیس چون از خوده ویترین خریدم ولی اون خانم گف خریده پونزده تومن.اونو گفتم فیکه.

پونزده تومن از فیک هم فیکتره😂

به خدا هر جور فک میکنم اب و جوهرم بریزن توش باز قیمتش از پونزده بیشتر میشه

واقعا اصلا برای چشم ضرر داره نباید بگیرن 

به خدا هر جور فک میکنم اب و جوهرم بریزن توش باز قیمتش از پونزده بیشتر میشه

من رفتم توی شیراز مرکز خرید هامون گفتم یه رمیل خوب میخام برام اورد فکر میکنی چند ؟450تومن 😵😵😵😵😵😵فرار کردم 

من رفتم توی شیراز مرکز خرید هامون گفتم یه رمیل خوب میخام برام اورد فکر میکنی چند ؟450تومن 😵😵😵😵😵 ...

مارکش چی بود

یه سری مارکا انقد به ادم چشمک میزننا ولی با این پولایی که من دارم فقط میشه نگاشون کرد