2777
2789
مارکش چی بود یه سری مارکا انقد به ادم چشمک میزننا ولی با این پولایی که من دارم فقط میشه نگاشون کرد

اصلا نذاشتم بیاره

انسان خوبی باش*ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران هدر نده🌹با افتخار یه شیرازیِ تحصیلکرده  
مارکش چی بود یه سری مارکا انقد به ادم چشمک میزننا ولی با این پولایی که من دارم فقط میشه نگاشون کرد

من برای ریمل نهایتا 50بدم چون مژه هام خوبه

انسان خوبی باش*ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران هدر نده🌹با افتخار یه شیرازیِ تحصیلکرده  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برای ریمل نهایتا 50بدم چون مژه هام خوبه

من پسوریازیس دارم هر چیزی نباید بمالم به خودم لوازم ارایشامو دکترم بهم میگه چه مارکی بخرم.خدا خیرش بده گرونم نمینویسه.گرونش همون دوسه هست.رژم همون دوسه.زیاد تر از صد نمینویسه

من پسوریازیس دارم هر چیزی نباید بمالم به خودم لوازم ارایشامو دکترم بهم میگه چه مارکی بخرم.خدا خیرش ب ...

عزیزم ایشالاخوب میشی اره دو سه محصولاتش خوبه