2777
2789
عنوان

شب آرزوها.....

241 بازدید | 22 پست

آقای من❤️

گفته اند امشب، لیله الرغائب است، 

شب آرزوها ✨

عرشیان ندا میدهند 

کجایند سائلان، کجایند درماندگان،

کجایند بیچارگان 

چگونه بگویم با چه رویی ..!😔

آی منادی عرش منم سائل کوی مهدی...

منم درمانده ی روی مهدی 

منم بیچاره ای که گناه راه گلویم را بسته 

و بغضی سنگین سینه ام را فشرده😓

میخواهم خود را رها کنم 

در آغوش مهربانیهایت🌸 

تا از گلستان دعایت دسته گل اجابت،

هدیه ام دهی. 🌺

گفته اند امشب هر چه طلب کنی،

نصیبت می کنیم.💐

باید فهمید که معنای استجابت تویی...!!

باید دانست که حقیقت آرزو تویی ...!!

لیله الرغائب امام زمان من است که به

حق غایت آرزوست ...

اصل اجابت است ...

امشب دستانمان را برای آمدن آن منتهای آرزو🌟 

ان یگانه خورشید عالم هستی☀️

که به حقیقت باطن آرزو و استجابت

دعاست بلند میکنیم. ...🤲

و عاجزانه آمدنش را از خدای رحمان

طلب می کنیم🌺

اللهم عجل لولیک الفرج به حق 

مولا امیرالمؤمنین علیه السلام

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 

وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌸

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

استارتر تروخدا ببخش

بچه ها داری امام کاظم کی خورده؟ من الان خوردم پرید تو گلوم بس ک تلخ بود هی اگق زدم مجبوری اب خوردم الان ته گلوم مونده و میسوزه و هی پایین تر میره چ کنم؟

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از ته دلم از خدا میخام سلامتی آرامش شادی خوشبختی عاقبت بخیری و نعمت رو به مردم خوب سرزمینم هدیه کنه

آمیییین 🙏♥️

لطفا اگه دوست داشتین برای حاجتم آمین بگین و یه صلوات بفرستین

♥ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ♥ 

من خوشبخت‌ترین میشم، مطمئنم😍♥️برای خوشبختیم یه صلوات میفرستی؟♥️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ♥️

التماس دعا، دعا کنید همسرم برا همیشه از زندان ازاد شه ان شالله منم برا شما دعا میکنم هر چه آرزو کردین نمونه تو دلتون همین امشب سهم دل پاکتون شه ان شالله

یه دختر قوی که زندگی بدجور باهام نساخت و سختیای زیادی روی دوشم گذاشت ولی خوب قوی بودم که همه بهم میگن چه خوب موندی ولی فقط خودم میدونم چه بهم گذشت تا گذشت😔
اللهم عجل لولیک الفرج به اضطرار عمه سادات بحق آبروی حضرت زهرا😔😔😔

الهی آمین

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
التماس دعا، دعا کنید همسرم برا همیشه از زندان ازاد شه ان شالله منم برا شما دعا میکنم هر چه آرزو کردی ...

ان شالله عزیزم توسل به امام کاظم کن برای خلاصی از زندان

از ته دلم از خدا میخام سلامتی آرامش شادی خوشبختی عاقبت بخیری و نعمت رو به مردم خوب سرزمینم هدیه کنه ...

الهی آمین ۵تاصلوات بنیت شمافرستادم 

برای منم دعا کنید به خواسته توی دلم برسم 

ان شالله حاجت روابشی بحق فاطمه زهرا

خانومااااا برای منم عاقبت بخیر شدنم دعا کنید حاجتتون روا

ان شالله هممون عاقبت بخیر و حاجت روا بشیم بحق چهارده معصوم صلوات فرستادم براتون

ان شالله عزیزم توسل به امام کاظم کن برای خلاصی از زندان

ان شالله ابجی تو هم براش دعا کن شاید نفست حق باشه ان شالله حاجت روا شه به لطف امام زمان

یه دختر قوی که زندگی بدجور باهام نساخت و سختیای زیادی روی دوشم گذاشت ولی خوب قوی بودم که همه بهم میگن چه خوب موندی ولی فقط خودم میدونم چه بهم گذشت تا گذشت😔

🌺 در شب لیله الرغائب دعای برای شما بزرگواران🌺

💐پروردگارا

🌸در جمع ما اگر کسی بیمار است از خودش، خانواده اش بحق بیمار کربلا شفای عاجل عنایت بفرما

🌸در جمع ما اگر خواهری اولادی ندارد بحق علی اصغر (ع) اولاد سالم و صالح عنایت بفرما

🌸در بین ما هرکس آرزوی زیارت دارد در دنیا زیارت اهل بیت (ع) و در آخرت شفاعت اهل بیت (ع) روزی اش قرار بده

🌸دربین ما اگر مادری جوانی در خانه دارد بحق جوانان کربلا به راه راست هدایت کن و مشکل ازدواج وبیکاری جوانانمان رفع بفرما

🌸بحق موسی بن جعفر(ع) زندانیان آزاد و به آغوش خانوادهاشان برگردان

🌸بحق مسافران کربلا سفر مسافرین بی خطر بگردان

🌸در بین ما اگر مادری مسافر کوچولویی در راه داره ان شاءالله به سلامتی فارغ بشه وخودش و فرزندش را در پناه خودت حفظ بفرما

🌸پروردگارا همه ی ما را از غرور و حسد و خودخواهی و لذت های حرام دنیا دورکن و درپناه خودت حفظ بفرما

🌸دعای خیرما،درحق دوستان و دعای خیر دوستان درحق ما به آمین اجابت برسان

🌸هرکه را ما از دعای خویش فراموش کردیم یارب تو از فضل و بخشش ورحمت خویش فراموش نکن

🌸💚آمـیــن ای رب  مهـــربان💚🌸

💚اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ

وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ💚

🍃🌺

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

الهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم